Anitko ja też dokładnie nie wiem jaka ona będzie, dostałam tylko informacje,że udało się Pani znaleźć zieloną ja w tych hakone trochę się gubię niby wszędzie piszą,że zielona jest zwykła i tylko jedna,a teraz okazuje się,że jest jeszcze zielona Nicolas trudno już jaka będzie to będzie, najważniejsze,żeby ładnie rosła i mnie nie denerwowała
A co do modlitw jestem już spokojna, paczka jutro mam nadzieję dojdzie,a męża nie będzie
Edit. Teraz właśnie patrzę,że mają w swojej ofercie zieloną jeszcze greenhills, Nicolasa nie mają, więc pewnie albo będzie ta smukła, albo ta greenhills.
Powiem ci, ze mnie zaskoczyla. Nie daje tak po oczach jak aureola ale jest jasniejsza i na tle ciemnej zieleni hortensji bedzie ladnie wygladac. Narazie to malutkie sadzonki, ale juz za dwa lata zarosnie pewnie spora czesc rabaty.
A klinika japonskiego tnelam pierwsze 4 lata bardzo mocno, bo tyle przemarzalo. I pomimo takiego mocnego ciecia urosl moim zdaniem szybko.
Śliczna mi właśnie najbardziej podoba się zielona, chociaż ostatnio kupiłam all Gold i też jest fajna. Ciekawa jestem jakie sadzonki przyjdą, już nie mogę się doczekać, chociaż u nas kolejny dzień pada i nawet nie mam jak miejsca im przygotować
A klon jak urośnie sporo, najwyżej przesadze inne rośliny obok niego, ale i tak mam nadzieję,że będzie powoli przybierał na masie