Kasiu się rozumie

Termin wolny, ale reszta wątpliwa samochodu raczej na pewno nie dostanę.
Asiak bardzo mi miło czytając co piszesz

Dziękuję.
Pomarańczowa żurawka to Southern Comfort duża i łądnie rośnie.
Co do żurawek to kilka stron wcześniej wymieniłem jakie lubie, chcoaiz to nie wszystkie... o znalazłem.
Ja w szczególności lubię żuraweczki, z nich ulubione to Gunsmoke, Redstone Falls, Sweet Tea, Solar Power, Solar Eclipse, Honey Rose, Kimono i Cracked Ice.
Z Żurawek niezawodne u mnie są Sashay, Marmalade, Rio, Lime Marmalade, Caramel, Beauloais, Pinot Gris, Malachite.
Co do ogrodu to u mnie jeszcze bałagan w wielu miejscach, ale na żywo jest to widoczne, a do tego rabatunie niewielkie w większości
Gosiu powstrzymuje mnie tylko już całkowity brak miejsca, te które może się u mnie pojawić ma już wyznaczone rośliny, które są mi potrzebne i kilkanaście z nich już mam w doniczkach, a to jest dopiero problem

Z chęcią bym pozwiedzał dalsze zakątki Polski, niestety na chwilę obecną życie na to nie pozwala, ale liczę na to, że jednak w końcu się to zmieni

W tulipany też nie inwestuję, kupuję w dużych paczkach z myślą jako jednoroczne, i tak mam ze trzy miejsca na ich sadzenie bo gdzie indziej mi przeszkadzają

Ja przegapiłem przedsprzedaże w necie to teraz jeszcze sobie poczekam na to co w marketach się trafi
Kamilo ja kupiłem ładne bronze form za 5 zł, więc za tyle kupiłbym traktując jako jednoroczne, w końcu inne kwiaty też kupujemy z myślą wyrzucenia na jesień, a tutaj dodatkowo jest szansa przetrwania zimy, ale taki zakup zrobiłbym wiosną by przynajmniej sezon się nacieszyć