Tak patrząc to miejsca będzie sporo... linia rabaty nie problem, kwestia co byś tam chciała i jaki typ altany preferujesz. Zobaczy się na spokojnie bo w pośpiechu nie zawsze dobre rzeczy wychodzą
No i jak piszesz najpierw mniej przyjemne działania
Mam 5 kulek buksowych, 6 miskantów Variegatus, 2 miskanty Ingrid Droning, 2 kolumnowe czerwone berberysy Red Rocket, irysy bródkowe, lilii sporo, malutkie jeżówki, nie wiem ile dokładnie, roxchodniki okazałe, maliny, na płocie wielka jeżyna, na agrestowej wiesz co jest, to na końcu, przy drewutni, dwie hortki dojdą...trochę tego dobra jest...najpierw gruzowisko. Potem będziemy planować.
Jak mówisz, że z kształtem rabaty problemu nie będzie, to już się nie martwię
Kasiu coś czytam o rewolucji, altanie ale niestety dokładniej nie doczytałam. Ale jak już Ty coś wymyslisz i razem z M. zrobicie to na pewno będzie super. A jeszcze Łukasz podoradza z roślinami- aż zazdroszczę Ci że Luki tak blisko Ciebie mieszka i nie ma zbyt dużo miejsca u siebie na rewolucje więc może poszaleć u Ciebie. Buziaczki Jak Grace- mam nadzieję że żyje
oj ma, potrafi do pieca dorzucic, a wtedy w polowie domu goraco.
Narazie mam rewolucje w ogrodzie, wczoraj mi wykosil bardzo duzo haszczy, dzis ponoc leca kolejne
moze mi doradzisz w srawie sadzenia drzewek w lasku ala zagajniku czy jak to nazwac.
U nie na watku troche napisalam co mam.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"