Dzisiaj jedyny dzień w roku! Gramy!
Latorośl moja jest szefową sztabu harcerskiego. Już siódmy raz szefuje, a od kiedy zbiera, to juz nawet nie pamiętamy.
Wrócę to odpowiem. Teraz lecę, bo robię za wsparcie logistyczne dla sztabu. Mus zawieźć żarełko dla wolontariuszy.
Dziękuję Tess
Pamiętam początek jak wybrałam ogród z wrzosowiskiem,a Ty pisałaś "pięć minut jest na Ogrodowisku i już wybrała, poszukaj, popatrz, poznaj inne ogrody" i wstawiałaś linki Mój ogród jest całkiem inny niż ten z wrzosowiskiem
Ty mnie uświadomiłaś o hostach Jak sobie to przypomnę to zawsze mi się chce śmiać jaka była moja wiedza
Nie trzeba ochrony przed ptakami, bo bluszczu się nie sieje. Bluszcz to pnącze wieloletnie. Sadzonki się uzyskuje z pocięcia łodyżki i wsadzenie jej do wody.
Jak już sięukorzeni w ziemi, to szybko rosnie.
Tess, czytam, czytam i czytam ..... . Ale nie będę szyła spódnicy. Chcę natomiast "prosto" wykroić koło pod serwetę na stół okrągły. Składam w 4 i rysuję ręcznie. Mam zeza i muszę użyć przyrządu, jak to wyrysować?
Mirelko dziękuję za życzonka
Ja Wam ogólnie złożyłam, wiadomo dlaczego
Zaraz biegnę zobaczyć Twoje podsumowanie.
Oj ja mam wszystkie zdjecia w innych miejscach, bo komp padł.Hm...pOSZPeram i może porównam tak w skrócie
A śniegu mam dużo więcej niż na pierwszych zdjęciach
Ale zdolne Ogrodniczki Nawigatorka to wiedziałam, ale Ze Kasia szmaciaki takie fajne robi - nie. Szyjesz i sprzedajesz?
Kasiu, napisałam u siebie o spódniczce.