Miłkowo - sezon 2016-2022
11:54, 16 kwi 2018
KATEL
Kasiu, ale żal. Wiesz moja jakby uschła, ścięłam do zera, dałam do niebieskiego zakątku i pięknie odrosła, ale na kwitnienie pewnie z 2 lata poczekam, ale pewna jestem, że ma idealne miejsce, więc o kataklizmy już się nie boję
Judaszowiec i derenie mam całe w pąkach
o tu widać, ma już koło 3m, czyli rośnie w końcu w dobrym miejscu.
Mój jakoś na różowo kwitnie, nie na fioletowo, szkoda.
ULA
Tak naprawdę to powinno się je dopiero w lipcu wyrównać, aby miały szansę ciut się ukorzenić, ale wyrównam je, tylko że sadzę kolejne cisy, wysadzam inne rośliny i nie dam rady fizycznie, choć oboje tyramy.
Przesadzałam czosnki, było mnóstwo cebulek przybyszowych, pewnie dopiero po 3 latach będą kwitnąć. Te Krzysztofa są niższe i duże kule, liście mniejsze, bardziej niebieskie, zobaczę, bo to pierwszy raz u mnie, sadzone na jesień, tylko 100 posadziłam.
Teraz mam na głowie też domek letni i garaż
na moje dochody, to spory koszt.
hortensja pnąca w pełni szaleje
a w tle berberysy od ulicy
są i pąki kwiatowe, niezawodna i niezniszczalna
Kasiu, ale żal. Wiesz moja jakby uschła, ścięłam do zera, dałam do niebieskiego zakątku i pięknie odrosła, ale na kwitnienie pewnie z 2 lata poczekam, ale pewna jestem, że ma idealne miejsce, więc o kataklizmy już się nie boję
Judaszowiec i derenie mam całe w pąkach
o tu widać, ma już koło 3m, czyli rośnie w końcu w dobrym miejscu.
Mój jakoś na różowo kwitnie, nie na fioletowo, szkoda.
ULA
Tak naprawdę to powinno się je dopiero w lipcu wyrównać, aby miały szansę ciut się ukorzenić, ale wyrównam je, tylko że sadzę kolejne cisy, wysadzam inne rośliny i nie dam rady fizycznie, choć oboje tyramy.
Przesadzałam czosnki, było mnóstwo cebulek przybyszowych, pewnie dopiero po 3 latach będą kwitnąć. Te Krzysztofa są niższe i duże kule, liście mniejsze, bardziej niebieskie, zobaczę, bo to pierwszy raz u mnie, sadzone na jesień, tylko 100 posadziłam.
Teraz mam na głowie też domek letni i garaż
hortensja pnąca w pełni szaleje
a w tle berberysy od ulicy
są i pąki kwiatowe, niezawodna i niezniszczalna