Dzieci namówiły mnie na wyciągnięcie ze strychu budki, tak więc dzisiaj już zawisła na drzewie ( tak wiem, że za nisko, za blisko tarasu), ale tylko tu chciały go zawiesić no to niech wisi, chociaż i tam pewnie ptaki będą wolały gniazda robić na murłacie i znów będzie dłubanie styropianu, pełno dziur w elewacji no, ale cóż
a poza tym u nas dzisiaj już na +, ale żeby nie było za dobrze straszny wiatr
Gosiu powoli,powoli się pojawiają ostatnio kupiłam białego hiacynta, jak to w marketach bywa nie liczyłam, że będzie biały, a jednak pojawia się powoli potwierdzenie
różowy pięknie się już rozkwitł i ten zapach w całej kuchni
No i stało się
Pierwsze siewy zrobione Oczywiście zabrakło mi ziemi ech... No i boję się po nią jechać (ziemię), bo nie wiem czy tylko na tym się skończy
Ogrod jest przepiekny! Ja dopiero zaczynam zakladanie mojego malego ogrodu, chcialabym zapytac co to jest na tym zdjeciu, to jak choinka nisko obcieta miedzy tawulami?
Dziewczyny co do tematu psów pochwale się swoim
Sara - 5 lat temu szczęśliwie wypatrzyłam ja a ona mnie w schronisku wyjątkowo grzeczna i oddana
Pozdrawiam miłego dnia
Danusiu dziękuję bardzo oko profesjonalisty i moja decyzja nie będzie tu róż
posadzę co innego
Pieski cudowne pasują do siebie a jeden podobny trochę do mojej Sary
Przepraszam a jakość ale tylko takie znalazłam:
Irciu one są cudowne, właśnie się jak to jest e kiedyś każda rzecz była jak dzieło sztuki. Dopracowana i piękna, a teraz niektóre meble czy przedmioty są jednorazowe...
Kanapa na początku jak ją kupiłam była przepiękna i już wtedy miała kilkadziesiąt lat, ale nie wytrzymała nalotu 10-cio latków na urodzinach mojego Dużego syna. Urwali wszystkie guziki, potem próbowałam sama, ale to dość trudne ze względu na konstrukcję i jej kształt i te guziki. Teraz odzyskała dawny blask
Krzesła też sama obiłam.