Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:47, 27 sie 2016

Do góry

Statyści

Basen sprzątniety to i przeciąg się zrobił, pomijam, że ochłody brak, a upały przyszły, ale przynajmniej mam sprzątanie z głowy, a bardzo tego nie lubię

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:42, 27 sie 2016

Do góry
Wstałem wczoraj wcześnie rano by zdjęcia zrobić i powiem tylko tyle... nie opłacało się bo większość ogrodu i tak w cieniu

Ogród wśród pól i wiatrów 09:37, 27 sie 2016

Do góry
Na moje oko miejsca jest wystarczająco, a chcesz je puścić wolno czy przycinać w ekran, bo jak wolno to bym co dwa metry, ale to tylko opinia osoby nie mającej do czynienia z serbami
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:06, 27 sie 2016

Do góry
Kasiu to level pełnego ogrodu

Moni pamiętaj, że odmianowe o pełnych kwiatach się nei rozsiewają, a te o pojedynczych kwiatach nie zawsze powtórzą cechy i też słabo się sieją. Najpewniejsze są te zwykłe różowe i białe

Jolu no, a moje zawilce siedzą i kotłują się w doniczkach i czekają na miejsce

Olu ja muszę to jakoś ograniczyć bo zgłupieje, ale ostatnio z głupot podzieliłem hakone, które było na wiosnę do donicy kupione i teraz mam już 3 duże przekorzenione sadzonki. Kupiłem dwa kukliki bo mi się podobały, teraz mam 6, 7 cisów z nietrafionej rabaty czeka na miejsce, a perspektywy marne, a są ładne... i tak wymieniać można.

Marzenko miej litość

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 00:28, 27 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj lubię Twój ogród, bardzo bardzo
Nie narzekaj na stipe bo moja w tym roku w ogóle nie zakwitła... focha na amen strzeliła.
nie narzekam tylko sie przekonałam że jeden rząd na mijanke efektu nie robi
Typografia ogrodu 23:37, 26 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
W sumie to nawet nie wiem co powiedzieć... ciągle zaskakujesz i to pozytywnie
zapewniam Cię zeci siebie zaskakuje.gdybyś chwilę temu zapytał czy widzę u siebie piaskowiec... A teraz ama się zachwycał dziękuję
Ogród w skali mikro cz.II 22:57, 26 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Elu no muszę Ci powiedzieć, że goście na zdjęciach powiększyli CI ogród kilkakrotnie, chociaż i tak rzeczywiście jest większy niż na Twoich zdjęciach

Łukasz rozumie ,że fotograf ze mnie taki , jak z koziej dooopy rajzetasza a tak na serio..Sebek I Jolka..oglądają te same zdjęcia mojego ogrodu na ogrodowisku, oboje byli pierwszy raz..i jedno twierdziło ,że po zdjęciach ogród wydawał się większy , a drugie..że mniejszy i być tu babo mądra
Ale najważniejsze ,że fotki Wam się podobają i ja jestem nimi po prostu zachwycona mają talenta w rękach ottt co

A zauważyłeś , jak Twoja mata rojnikowa piknie ozdobiła mój stół ??? w tej nowej donicy ??

Do raju daleko - u Ewy 22:02, 26 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Oj jak mnie ambrowiec kusi, chociaż jeden, ale ta kolumnowa odmiana b przecież o miejsce każda roślinka walczy

Łukasz, mnie też kusił Marzyłam chociaż o jednym, bo ogród przecież mały, a zmieściły się 3 Muszę tylko nauczyć się kiedy je ciąć i jak, bo chciałabym ładne kulki mieć

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:00, 26 sie 2016

Do góry
Ojj lubię Twój ogród, bardzo bardzo
Nie narzekaj na stipe bo moja w tym roku w ogóle nie zakwitła... focha na amen strzeliła.
Typografia ogrodu 21:57, 26 sie 2016

Do góry
W sumie to nawet nie wiem co powiedzieć... ciągle zaskakujesz i to pozytywnie
Ogród z łezką II 21:52, 26 sie 2016

Do góry
Mnie ostatnio polecono jakiś długodziałający nawóz na trawę, podobno działa znakomicie od dawna... tylko żebym ja takiej dziurawej głowy nie miał, ale coś na S to było następnym razem zapytam z kajecikiem w ręce
Moja codzienność - ogród Oli 21:51, 26 sie 2016

Do góry
KF będzie i u mnie no nie do końca u mnie, ale znalazłem źródło z fajnymi sadzonkami w dobrej cenie to szukać mi się innych nie chcę, a wielkośc fakt zachwyca, u malkulowej się przekonałem, ale ostatnio u Kapiasa jak byłem to były olbrzymie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:45, 26 sie 2016

Do góry
Czuje się już troszkę mądrzejszy w tych purpurach i malinach po tym jak jestem posiadaczem 4, ale więcej się nie podszkolę bo kolejnych nie będzie
Na egzamin Tytusowy na pewno się wybiorę jak będę mógł i wolny czas się zgra po obu stronach
Ogród w skali mikro cz.II 21:43, 26 sie 2016

Do góry
Elu no muszę Ci powiedzieć, że goście na zdjęciach powiększyli CI ogród kilkakrotnie, chociaż i tak rzeczywiście jest większy niż na Twoich zdjęciach
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:11, 25 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)

Moni ja tylko z siewek rozmnażam te najzwyklejsze jeżówki, odmianowe można dzielić tak mniej więcej w maju jak już mają ładne rozetki liści, ale też nie można tego robić nadmiernie, jak już są rozrośnięte i trzeba je odmłodzić

Luki, dzięki za odp. rozumiem, że muszę poczekać aż mi się na wiosnę wysieją (mam nadzieję, że nie wypielę razem z chwastami, bo to pierwsza moja przygoda z jeżówkami) i liczyć na obfity siew
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:11, 25 sie 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Luki - uwielbiam Twoją szczegółowość
Załamię Cię - nie mam żadnej doniczki przechowalnikowej

YYYYY-ja też jeszcze nie...nawet nie mam jeszcze czego przechowywać w doniczce, której nie mamTo juz chyba next level
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 11:02, 25 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Hmm muszkowate tematy u mnie niestety lepy na muchy najlepiej się sprawdzają, jak się dużo tego świństwa rozwieszam na noc i rano wyrzucam bo mało to estetyczne rozwiązanie

To masz rację-lepy najlepsze i to te jeszcze zwykłe,co moja babcia wieszała.Ale widoki na nich średnio krzepiące-trup ściele się gęsto
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:48, 25 sie 2016

Do góry
Martuś uwierz mi to nie jest śmieszne tym bardziej jak przychodzi zima i część trzeba zadołować... teraz na prawdę się zastanawiam co ja z tym doniczkowem na zimę zrobię bo jego wykorzystani zapowiada się najszybciej na wiosnę.
Jeszcze przyjdzie taki moment, że będziesz miała podobny problem i życzę Ci tego i to w dobrej wierze bo to będzie świadczyć, że ogród skończony i obsadzony... pomijając fakt, że ogród nigdy nie jest skończony

Moni ja tylko z siewek rozmnażam te najzwyklejsze jeżówki, odmianowe można dzielić tak mniej więcej w maju jak już mają ładne rozetki liści, ale też nie można tego robić nadmiernie, jak już są rozrośnięte i trzeba je odmłodzić

Kamilo ja tylko domu za płotem pilnuję, ale co nie zmienia faktu, że mam spokój

Kasiu tak jest, dam znać

Jolu uwierz mi nie chciałabyś bo to sam problem

Typografia ogrodu 10:46, 25 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Asiu nawet nowe przystawki w tym T450 chlapią mimo wszystko na boki, nie jest to jakieś ekstremalne chlapanie, ale ściany w domu byłyby do malowania lub szorowania, oczywiście z wyczyszczeniem raczej dałoby radę, ale dom mógłby ciekawie wyglądać po takim zabiegu
O parownicach też słyszałem sporo dobrego i z tego co pamiętam Syla kupowała do czyszczenia jasnych płytek i fug w ogrodzie zimowym, może jej zapytaj
to cenna uwaga tym bardziej że ściany mamy świeżo malowane
Sylwia ostatnio mało ale dopytam przy okazji
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies