Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogród wśród pól i wiatrów 15:19, 27 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Na moje oko miejsca jest wystarczająco, a chcesz je puścić wolno czy przycinać w ekran, bo jak wolno to bym co dwa metry, ale to tylko opinia osoby nie mającej do czynienia z serbami

Hej Luki Nie chcę ich ciąć w ekran, tylko wolno puścić i się zachwycać kształtem choinki Mówisz co dwa metry... może i racja. Muszę sobie to miejsce jeszcze przemierzyć dokładnie i policzyć ile ich wejdzie.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:53, 27 sie 2016

Do góry
Jeszcze małe ogłoszenie parafialne.
Jakiś czas temu dostałem nagordę za publikacje w MPO (luty tego roku, na pewno jeszcze ktoś pamięta)
Niestety w zeszłym roku kupiłem podobny sprzęt, którego używam w niewielu miejscach, więc drugi do niczego mi nie potrzebny.
Może ktoś będzie zainteresowany, nówka nawet nie otwarta, kółeczko do kancików, podstawa jeżdżąca , okazyjnie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:50, 27 sie 2016

Do góry
O poranku tutaj ciemnica, a zimą w ogóle słońce nie dociera

No i Munstead Wood z Szekspirem rehabilitują sie za pierwsze kwitnienie, o dziwo William jędrny i w pełni zdrowiutki... pukam w niemalowane
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:49, 27 sie 2016

Do góry
Tak czy owak świetnie wszystko wygląda Luki.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:47, 27 sie 2016

Do góry

Statyści

Basen sprzątniety to i przeciąg się zrobił, pomijam, że ochłody brak, a upały przyszły, ale przynajmniej mam sprzątanie z głowy, a bardzo tego nie lubię

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:42, 27 sie 2016

Do góry
Wstałem wczoraj wcześnie rano by zdjęcia zrobić i powiem tylko tyle... nie opłacało się bo większość ogrodu i tak w cieniu

Ogród wśród pól i wiatrów 09:37, 27 sie 2016

Do góry
Na moje oko miejsca jest wystarczająco, a chcesz je puścić wolno czy przycinać w ekran, bo jak wolno to bym co dwa metry, ale to tylko opinia osoby nie mającej do czynienia z serbami
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:06, 27 sie 2016

Do góry
Kasiu to level pełnego ogrodu

Moni pamiętaj, że odmianowe o pełnych kwiatach się nei rozsiewają, a te o pojedynczych kwiatach nie zawsze powtórzą cechy i też słabo się sieją. Najpewniejsze są te zwykłe różowe i białe

Jolu no, a moje zawilce siedzą i kotłują się w doniczkach i czekają na miejsce

Olu ja muszę to jakoś ograniczyć bo zgłupieje, ale ostatnio z głupot podzieliłem hakone, które było na wiosnę do donicy kupione i teraz mam już 3 duże przekorzenione sadzonki. Kupiłem dwa kukliki bo mi się podobały, teraz mam 6, 7 cisów z nietrafionej rabaty czeka na miejsce, a perspektywy marne, a są ładne... i tak wymieniać można.

Marzenko miej litość

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 00:28, 27 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj lubię Twój ogród, bardzo bardzo
Nie narzekaj na stipe bo moja w tym roku w ogóle nie zakwitła... focha na amen strzeliła.
nie narzekam tylko sie przekonałam że jeden rząd na mijanke efektu nie robi
Typografia ogrodu 23:37, 26 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
W sumie to nawet nie wiem co powiedzieć... ciągle zaskakujesz i to pozytywnie
zapewniam Cię zeci siebie zaskakuje.gdybyś chwilę temu zapytał czy widzę u siebie piaskowiec... A teraz ama się zachwycał dziękuję
Ogród w skali mikro cz.II 22:57, 26 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Elu no muszę Ci powiedzieć, że goście na zdjęciach powiększyli CI ogród kilkakrotnie, chociaż i tak rzeczywiście jest większy niż na Twoich zdjęciach

Łukasz rozumie ,że fotograf ze mnie taki , jak z koziej dooopy rajzetasza a tak na serio..Sebek I Jolka..oglądają te same zdjęcia mojego ogrodu na ogrodowisku, oboje byli pierwszy raz..i jedno twierdziło ,że po zdjęciach ogród wydawał się większy , a drugie..że mniejszy i być tu babo mądra
Ale najważniejsze ,że fotki Wam się podobają i ja jestem nimi po prostu zachwycona mają talenta w rękach ottt co

A zauważyłeś , jak Twoja mata rojnikowa piknie ozdobiła mój stół ??? w tej nowej donicy ??

Do raju daleko - u Ewy 22:02, 26 sie 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Oj jak mnie ambrowiec kusi, chociaż jeden, ale ta kolumnowa odmiana b przecież o miejsce każda roślinka walczy

Łukasz, mnie też kusił Marzyłam chociaż o jednym, bo ogród przecież mały, a zmieściły się 3 Muszę tylko nauczyć się kiedy je ciąć i jak, bo chciałabym ładne kulki mieć

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:00, 26 sie 2016

Do góry
Ojj lubię Twój ogród, bardzo bardzo
Nie narzekaj na stipe bo moja w tym roku w ogóle nie zakwitła... focha na amen strzeliła.
Typografia ogrodu 21:57, 26 sie 2016

Do góry
W sumie to nawet nie wiem co powiedzieć... ciągle zaskakujesz i to pozytywnie
Ogród z łezką II 21:52, 26 sie 2016

Do góry
Mnie ostatnio polecono jakiś długodziałający nawóz na trawę, podobno działa znakomicie od dawna... tylko żebym ja takiej dziurawej głowy nie miał, ale coś na S to było następnym razem zapytam z kajecikiem w ręce
Moja codzienność - ogród Oli 21:51, 26 sie 2016

Do góry
KF będzie i u mnie no nie do końca u mnie, ale znalazłem źródło z fajnymi sadzonkami w dobrej cenie to szukać mi się innych nie chcę, a wielkośc fakt zachwyca, u malkulowej się przekonałem, ale ostatnio u Kapiasa jak byłem to były olbrzymie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:45, 26 sie 2016

Do góry
Czuje się już troszkę mądrzejszy w tych purpurach i malinach po tym jak jestem posiadaczem 4, ale więcej się nie podszkolę bo kolejnych nie będzie
Na egzamin Tytusowy na pewno się wybiorę jak będę mógł i wolny czas się zgra po obu stronach
Ogród w skali mikro cz.II 21:43, 26 sie 2016

Do góry
Elu no muszę Ci powiedzieć, że goście na zdjęciach powiększyli CI ogród kilkakrotnie, chociaż i tak rzeczywiście jest większy niż na Twoich zdjęciach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies