Hej Luki Nie chcę ich ciąć w ekran, tylko wolno puścić i się zachwycać kształtem choinki Mówisz co dwa metry... może i racja. Muszę sobie to miejsce jeszcze przemierzyć dokładnie i policzyć ile ich wejdzie.
Jeszcze małe ogłoszenie parafialne.
Jakiś czas temu dostałem nagordę za publikacje w MPO (luty tego roku, na pewno jeszcze ktoś pamięta)
Niestety w zeszłym roku kupiłem podobny sprzęt, którego używam w niewielu miejscach, więc drugi do niczego mi nie potrzebny.
Może ktoś będzie zainteresowany, nówka nawet nie otwarta, kółeczko do kancików, podstawa jeżdżąca , okazyjnie
Basen sprzątniety to i przeciąg się zrobił, pomijam, że ochłody brak, a upały przyszły, ale przynajmniej mam sprzątanie z głowy, a bardzo tego nie lubię
Na moje oko miejsca jest wystarczająco, a chcesz je puścić wolno czy przycinać w ekran, bo jak wolno to bym co dwa metry, ale to tylko opinia osoby nie mającej do czynienia z serbami
Moni pamiętaj, że odmianowe o pełnych kwiatach się nei rozsiewają, a te o pojedynczych kwiatach nie zawsze powtórzą cechy i też słabo się sieją. Najpewniejsze są te zwykłe różowe i białe
Jolu no, a moje zawilce siedzą i kotłują się w doniczkach i czekają na miejsce
Olu ja muszę to jakoś ograniczyć bo zgłupieje, ale ostatnio z głupot podzieliłem hakone, które było na wiosnę do donicy kupione i teraz mam już 3 duże przekorzenione sadzonki. Kupiłem dwa kukliki bo mi się podobały, teraz mam 6, 7 cisów z nietrafionej rabaty czeka na miejsce, a perspektywy marne, a są ładne... i tak wymieniać można.
Łukasz rozumie ,że fotograf ze mnie taki , jak z koziej dooopy rajzetasza a tak na serio..Sebek I Jolka..oglądają te same zdjęcia mojego ogrodu na ogrodowisku, oboje byli pierwszy raz..i jedno twierdziło ,że po zdjęciach ogród wydawał się większy , a drugie..że mniejszy i być tu babo mądra
Ale najważniejsze ,że fotki Wam się podobają i ja jestem nimi po prostu zachwycona mają talenta w rękach ottt co
A zauważyłeś , jak Twoja mata rojnikowa piknie ozdobiła mój stół ??? w tej nowej donicy ??
Łukasz, mnie też kusił Marzyłam chociaż o jednym, bo ogród przecież mały, a zmieściły się 3 Muszę tylko nauczyć się kiedy je ciąć i jak, bo chciałabym ładne kulki mieć
Mnie ostatnio polecono jakiś długodziałający nawóz na trawę, podobno działa znakomicie od dawna... tylko żebym ja takiej dziurawej głowy nie miał, ale coś na S to było następnym razem zapytam z kajecikiem w ręce
KF będzie i u mnie no nie do końca u mnie, ale znalazłem źródło z fajnymi sadzonkami w dobrej cenie to szukać mi się innych nie chcę, a wielkośc fakt zachwyca, u malkulowej się przekonałem, ale ostatnio u Kapiasa jak byłem to były olbrzymie
Czuje się już troszkę mądrzejszy w tych purpurach i malinach po tym jak jestem posiadaczem 4, ale więcej się nie podszkolę bo kolejnych nie będzie
Na egzamin Tytusowy na pewno się wybiorę jak będę mógł i wolny czas się zgra po obu stronach