jesteście naprawdę cudowni a mikro ogród pęcznieje z dumy na tyyyle dobrych słów hmmm..i ja się niesamowicie cieszę ,że choć troszkę moje maleństwo może się podobać..jak patrzę teraz na fotki , które zrobiła Jola i Seba to widzę jak daleką drogę przebył ogród , no i ja z nim to jest niesamowite daje radość i nadzieję ,że może być stale piękniej nawet..na 30 m2 więc nie martw się Madziu na bank Ci się uda..tym bardziej ,że startujesz z ogrodowiskiem i Twoja wiedza i šwiadomość na start jest 100 razy większa niż była moja na tym etapie życia tak więc trzymamy kciuki
A fotkami się nie martw jeszcze pewnie nie raz bėdzie okazja
Ps...gnojówka jest cuuuudooooo nooo..może nie zapachowo , ale robalowooooo
Ściskam
Łukasz rozumie ,że fotograf ze mnie taki , jak z koziej dooopy rajzetasza a tak na serio..Sebek I Jolka..oglądają te same zdjęcia mojego ogrodu na ogrodowisku, oboje byli pierwszy raz..i jedno twierdziło ,że po zdjęciach ogród wydawał się większy , a drugie..że mniejszy i być tu babo mądra
Ale najważniejsze ,że fotki Wam się podobają i ja jestem nimi po prostu zachwycona mają talenta w rękach ottt co
A zauważyłeś , jak Twoja mata rojnikowa piknie ozdobiła mój stół ??? w tej nowej donicy ??
Jolciu i Sebuś przyznam, że bardzo się broniłam przed zdjęciami..a teraz.tak się cieszę ,że je zrobiliście nie wiem , jaki trza talent mieć ,źeby nawet to co niezbyt fajne pokazać jako fascynujące..echhhh.talenta i oko macie oboje podziwiam i zazdraszczam
Mój mikro kosmos rzuca uroki ?? noo fieszzzz i ja o tym nicc nie wiedziałam ?? niemożliwa niemożliwość
Gości planowałam już dawno, ale dograć to wszystko to tak całkiem nie było, no bo sezon urlopowy i wiele różnych rzeczy..to był zupełny przypadek ,że ta wizyta zbiegła się z nowym kompletem ale cieszę się ,że wypróbowali..i wszyscy leżąc prawie na tych miękkich podusiach stwierdziliśmy ,że caaaałkiem może być .)
A foty zrobili śliczne , prawda ? mój ogród nie jest aże taki ładny