Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Luki 21:43, 26 sie 2016

Elu no muszę Ci powiedzieć, że goście na zdjęciach powiększyli CI ogród kilkakrotnie, chociaż i tak rzeczywiście jest większy niż na Twoich zdjęciach
Pluszakowa 21:58, 26 sie 2016

Potwierdzam mikro ogród jest większy niż mogłoby się wydawać

Ela wyczarowała cuda na tylko 30m2 co dla mnie oznacza nadzieję, że może i mi się uda.

Że też nie zrobiłam u ciebie żadnej fotki ale w sumie to z moim stoopidphonem nie ma się co zbierać
gierczusia 22:52, 26 sie 2016

Pluszakowa napisał(a)
Potwierdzam mikro ogród jest większy niż mogłoby się wydawać

Ela wyczarowała cuda na tylko 30m2 co dla mnie oznacza nadzieję, że może i mi się uda.

Że też nie zrobiłam u ciebie żadnej fotki ale w sumie to z moim stoopidphonem nie ma się co zbierać

jesteście naprawdę cudowni a mikro ogród pęcznieje z dumy na tyyyle dobrych słów hmmm..i ja się niesamowicie cieszę ,że choć troszkę moje maleństwo może się podobać..jak patrzę teraz na fotki , które zrobiła Jola i Seba to widzę jak daleką drogę przebył ogród , no i ja z nim to jest niesamowite daje radość i nadzieję ,że może być stale piękniej nawet..na 30 m2 więc nie martw się Madziu na bank Ci się uda..tym bardziej ,że startujesz z ogrodowiskiem i Twoja wiedza i šwiadomość na start jest 100 razy większa niż była moja na tym etapie życia tak więc trzymamy kciuki
A fotkami się nie martw jeszcze pewnie nie raz bėdzie okazja
Ps...gnojówka jest cuuuudooooo nooo..może nie zapachowo , ale robalowooooo
Ściskam
gierczusia 22:57, 26 sie 2016

Luki napisał(a)
Elu no muszę Ci powiedzieć, że goście na zdjęciach powiększyli CI ogród kilkakrotnie, chociaż i tak rzeczywiście jest większy niż na Twoich zdjęciach

Łukasz rozumie ,że fotograf ze mnie taki , jak z koziej dooopy rajzetasza a tak na serio..Sebek I Jolka..oglądają te same zdjęcia mojego ogrodu na ogrodowisku, oboje byli pierwszy raz..i jedno twierdziło ,że po zdjęciach ogród wydawał się większy , a drugie..że mniejszy i być tu babo mądra
Ale najważniejsze ,że fotki Wam się podobają i ja jestem nimi po prostu zachwycona mają talenta w rękach ottt co

A zauważyłeś , jak Twoja mata rojnikowa piknie ozdobiła mój stół ??? w tej nowej donicy ??

gierczusia 23:11, 26 sie 2016

Jolciu i Sebuś przyznam, że bardzo się broniłam przed zdjęciami..a teraz.tak się cieszę ,że je zrobiliście nie wiem , jaki trza talent mieć ,źeby nawet to co niezbyt fajne pokazać jako fascynujące..echhhh.talenta i oko macie oboje podziwiam i zazdraszczam

Te focie sa moje najulubieńsze

Iiii dziekuję Wam bardzo , bardzo
Sebek 23:13, 26 sie 2016

To my dziękujemy

Chyba jutro pojadę do "oszołoma" na babeczkę Mniam były!
gierczusia 23:16, 26 sie 2016

eee_taam napisał(a)
mikro-kosmos mnie zauroczył ...dobre posuniecie Gierczusiu ...swietnie to sobie wykombinowałas ..goście meble przetestowali i foty artystyczne na pstrykali

macham do roześmianych dziewczynek chłopca na foci zabrakło

Mój mikro kosmos rzuca uroki ?? noo fieszzzz i ja o tym nicc nie wiedziałam ?? niemożliwa niemożliwość

Gości planowałam już dawno, ale dograć to wszystko to tak całkiem nie było, no bo sezon urlopowy i wiele różnych rzeczy..to był zupełny przypadek ,że ta wizyta zbiegła się z nowym kompletem ale cieszę się ,że wypróbowali..i wszyscy leżąc prawie na tych miękkich podusiach stwierdziliśmy ,że caaaałkiem może być .)

A foty zrobili śliczne , prawda ? mój ogród nie jest aże taki ładny

nie wiem czamu nie obfociliśmy Sebka
gierczusia 23:20, 26 sie 2016

Sebek napisał(a)
To my dziękujemy

Chyba jutro pojadę do "oszołoma" na babeczkę Mniam były!

Sebciu a które babeczki masz na myśli ?? Te z truskawkami ?? bo tej drugiej nie jadłam , ale truskwkowa była..zajedwabista
Sebek 23:29, 26 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Sebciu a które babeczki masz na myśli ?? Te z truskawkami ?? bo tej drugiej nie jadłam , ale truskwkowa była..zajedwabista

Te z truskawkami Choć ta druga też super, ale takie mam w swoim osiedlowym Tych lepsiejszych zaś nie
gierczusia 23:34, 26 sie 2016

Sebek napisał(a)

Te z truskawkami Choć ta druga też super, ale takie mam w swoim osiedlowym Tych lepsiejszych zaś nie

To zakładamy fan club tych truskawkowych uwaga są pakowane po 4 sztuki