Agnieszko - dziękuję. Miro to świerk Inversa, szeroki na 1-1,5 m, wysokość możesz sama kształtować, ja go "złamałam" tak na 2,5 m. Muszę napisać, że on trochę straszy. Przybrał postać osoby, która ma ręce, głowę i korpus. Czasami jak pada cień i robi się szaro strach się bać .
Danusiu, w tym roku po,tych strasznych upałach które nas nawiedziły pomyślałm że trzeba zagospodarować koniecznie z boku mój dom. Tam jest słońce dopiero popołudniu, bardzo miło było mieć tam ścianę wodną , coś takiego jak Ty masz w swoim ogrodzie. Narazie nie umiem znaleść nic podobnego w necie, ale chciałabym wiedzieć czy potrzebna jest tam jakaś insalacja bo kran jest w ścianie wyprowadzony?
Wczoraj w nocy odreagowałem stres maturalny Aż mnie nogi od tańczenia rozbolały Po inspiracje świąteczne zapraszam na Pinterest http://www.pinterest.com/sebastiancholew/xmas/
Ja jestem zapisany na razie do trójki sam Także miejsca som
Piękna ta żurawka W ogóle wszystko piękne u Ciebie Kropelki na brzozie wyglądają bosko PS. wstawiłem turkusowe inspiracje
Miszczu, czekam na turkusowe inspiracje, ja do teraz nie wiem w jaki kolor zagrać, więc czekam na inspiracje turkusowe Widzę, że maturalna gimnastyka mózgu trwa, życzę samych złotych medali Pozdrawiam
Danusiu - nowa formuła Akademii Ogrodnika o wiele lepsza niż poprzednia - właśnie dzisiaj dolewałem wodę roślinom pod dachem A czy będziesz co tydzień nagrywać coś nowego? Czy tylko raz na jakiś czas?
Cudnie Nie zapomnij zrobić dla nas fotek jak lampki odpalisz
Czy te czerwone gałązki,to dereń ? Gratulki na 600 Pozdrawiam
z rzeczy ważnych... przysłowie: "Gdy święty Andrzej ze śniegiem przybieży sto dni śnieg w polu leży" u nas +3...