Wzięło mnie na turkus w tym roku od czerwca i zostaję na razie przy tym kolorze Muszę jeszcze dokupić bombki (zamówione ) i wstążkę w tym kolorze - tylko trudno taką dostać Jednak turkus jedynie w salonie (plus biel, złoto i srebro) - u siebie w pokoju chyba dam białą choinkę z czerwonymi bombkami, w łazience pomarańczowe dodatki, a na zewnątrz czerwono
Myślę, że nie przesadzę z ilością kolorów
Choć na razie jedyne co zrobiłem w kierunku dekoracji świątecznych to rozebrałem zeszłoroczny wianek No i przygotowałem badyle w donicach
Sebek obejrzałam twoją wizytówkę, i jestem zachwycona cudny masz ogród widać, że masz talent i robisz to z pasją fajnie ma z tobą rodzina tylko rozsiąść się z kawą w dłoni i patrzeć, patrzeć i patrzeć.
No tak - w sumie w tym roku dopiero miałem czas, żeby się na ten ogród popatrzeć Bo zawsze było tylko tu chwasty, tu koszenie, tu puste, a tu brzydkie A ulepszenia ogrodu ciągle powstają w głowie
Miszczu, czekam na turkusowe inspiracje, ja do teraz nie wiem w jaki kolor zagrać, więc czekam na inspiracje turkusowe
Widzę, że maturalna gimnastyka mózgu trwa, życzę samych złotych medali
Pozdrawiam