a czy te dwa płaskie poziomy będą współgrać z resztą skalniaka ? bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić ....
podpytam fachowców ,co te ścieżki będą robić ....ta skarpa jest stroma i ma niecałe 3 metry szerokości ......
tu stare zdjęcia
pozostały skalniak z jesieni
Edytko, za loda, lodzika dzięki serdecznie. Cieszą mnie Twoje ranniki. Moja wizyta w ogrodzie się odwleka, niestety. I nie mogę podejrzeć swojej rabatki z rannikami.
Zjawiskowe zdjęcia)) Cud natury Piękne masz miejsce, u mnie kiedyś też były kuropatwy ale jak się miasto przesuwa coraz bliżej to niestety już ich nie widze zdjęcie dziencioła piękne no i słoninke dziubią? U mnie też są ale pni wokól dużo to mają swój raj
Ale masz zdolności Ula Pięknie Ci to wychodzi, podobaja mi się Twoje wyroby, ciesz się, że masz śnieg bo u mnie będzie powtórka zniszczeń z zeszłej zimy bo idą mrozy niestety.Pozdrawiam
Gabrysiu jestes wielka dzięki za ten instruktarz Niby wszystko proste ,ale szkoda popełniać błedy tym bardziej ,że u mnie nie ma komu ich poprawiac , super że zrobiliście i piękne są efekty i co na to sąsiad zza płota? ha ha
Eda piękne ranniki , czy to tegoroczne? U mnie kilka też juz kwitło ale przed tymi mrozami posypałam wszystko liscmi i gałęziami swierka , moze nie zmarzna, bardzo by mnie zabolało gdyby zmarzły bo to pierwsze najfajniejsze kwiatki.Twoje ślicznie wygladaja.