A ja się "tylko czepnę" drzewek - może warto byłoby lepiej je podeprzeć, opalikować, bo wygląda, że tracą pion i psuje mi to efekt Twojej pięknej rabaty
Niebieskie do tych kolorow co masz tez by pasowalo i wg mnie nie bedzie napackane
Jarzmianki za rozami to raczej zly pomysl.
Edelrose to zadna nazwa odmiany, to po prostu rodzaj, roza szlachetna czyli wielkokwiatowa. Czesc roz ma jakies wymyslone chyba nazwy (Dafne, David Austin, Double Perfum) Nie wiem, co to za roze i nie wiem, jak beda rosly
Lavender Flower Circus jest najnizsza z wymienionych, Pastella tez rabatowka, ciut wyzsza, Friedenslicht jest wysoka, Gartenträume ciut nizsza od poprzedniej, Piano ok. 1m troche nizsza od poprzedniej. Wzrost jes tez zalezny od warunkow
Chyba tylko LFC moze isc przed jarzmianki. Reszta powinna byc raczej za nimi. Pastella chyba tez raczej za, chociaz nie wiem, jaka wysoka Ci ona urosnie. Moze byc rowna z jarzmiankami.
coraz więcej ich mam ,tylko nie zawsze mam aparat nawet kosy ostatnio były
placykową skończyłam ....i jednak kamyczki wysypałam
roślinki ledwie widać ,ale urosną
tylko 2 stipy nie dają oznak życia ,jeżówki maleństwa ....poczekam na nie size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/162/1621457/original.JPG[/img]