OGRODOWISKO jest dla mnie terapią...kiedy tylko mogę być na forum to zaglądam do Ciebie.....piszę znacznie rzadziej,po pierwsze dlatego,że nie przychodzi mi to z łatwością, a po drugie by nie trąciło wazeliniarstwem gdyż tutaj zawsze zostawia się ochy i achy ,bo zawsze jest przepięknie, zawsze z klasą ,zawsze na najwyższym poziomie.
Też tak czasami mam lecz wtedy wchodzę na Ogrodowisko oglądam, podziwiam, rozmawiam a potem stwierdzam że już zapomniałem o tych złych myślach.
Na samym początku byłem sceptycznie nastawiony do Ogrodowiska lecz teraz wszystko się zmieniło i każdą chwilę spędzam na Ogrodowisku jak wstaje przed pójściem do pracy zaglądam na Ogrodowisko jak wracam też zaglądam. Cały wieczór mam otwarte w zakładce Ogrodowisko więc to jest już wielka miłóść:
Pozdrawiam słonecznie z Bydgoszczy
A skąd byśmy mieli czerpać wiedzę i inspirację? Po całym dniu pracy wejście na ogrodowisko jest dla mnie odpoczynkiem i relaksem Więc życzę Ci Danusiu dużo zdrówka i sił i zero zwątpienia w to co robisz. Liczymy na Ciebie kobieto