Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Olili 20:05, 24 mar 2015

Gardenarium napisał(a)
Dzisiaj dokupiłam cosik do donic na Hidcotowej bo prawie puste są. Róże pienne przezimowały. W zeszłym roku miałam fioletową bazylię i fenkuły, teraz będzie kwiatowo, kwiatków mam moc

Kamyczki prawie odkurzone, wyglądają jak na nowo położone.

To czekam na zdjęcia
Hortensja 20:15, 24 mar 2015

Gardenarium napisał(a)

W zeszłym roku zakupiłam z przeceny To som lampiony

Boskie te lampiony!

Danusiu czy pokażesz nam kiedyś realizowany przez Ciebie ogród warzywny?
haika 21:23, 24 mar 2015

Gardenarium napisał(a)
Dzisiaj dokupiłam cosik do donic na Hidcotowej bo prawie puste są. Róże pienne przezimowały. W zeszłym roku miałam fioletową bazylię i fenkuły, teraz będzie kwiatowo, kwiatków mam moc

Kamyczki prawie odkurzone, wyglądają jak na nowo położone.

A jak się odkurza kamyczki, bo moje po 3 latach wyglądają marnie. Szczególnie te pod modrzewiem, wiadomo dlaczego.....
Gardenarium 21:27, 24 mar 2015

Hortensja napisał(a)

Boskie te lampiony!

Danusiu czy pokażesz nam kiedyś realizowany przez Ciebie ogród warzywny?

Tak, mam już marchewkę do wczesnego siania Tylko czy warzywnik wyjdzie tak, jak sobie zamarzyłam? Muszę spełnić życzenia właścicieli najpierw, potem swoje

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:28, 24 mar 2015

haika napisał(a)

A jak się odkurza kamyczki, bo moje po 3 latach wyglądają marnie. Szczególnie te pod modrzewiem, wiadomo dlaczego.....

Odkurzaczem przemysłowym odkurzamy. Gdybym pokazała w TV jak to przebiega, pomyślelibyście że to czary-mary i magia jakaś. Ja sama nie dowierzam

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:29, 24 mar 2015

Olili napisał(a)

To czekam na zdjęcia

Kwiatki w samochodzie, wróciłam po ciemku

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:30, 24 mar 2015

Peppermint napisał(a)
Witam szanowną Gospodynię i wszystkich Ogrodomaniaków. Jestem na Ogrodowisku od dawna, podglądam i śledzę (trzeba nazwać rzeczy po imieniu ) ulubione wątki z bukszpanowym na czele, oraz pochłaniam fachowe artykuły. Pełna podziwu dla ogromu ciężkiej pracy, ogrodowego gustu i konsekwencji Szefowej pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie życząc dużo zdrówka i dalszych sukcesów.

Rozśmieszyło mnie niezmiernie "podglądam i śledzę (trzeba nazwać rzeczy po imieniu"

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:34, 24 mar 2015

Na prośbę Pszczółki, jakoby zima jeszcze była na Ogrodowisku , popełniłam szybciutko artykulik o tulipanach w donicach. Jest 60 zdjęć. Mam nadzieję na dobre recenzje Miłego oglądania jutro

Instagram Ogrodowiska
Magdah 21:36, 24 mar 2015

Danusiu,

Ja raczej jestem z tych co czytają, a nie piszą. Może nie często ale regularnie. Przeczytałam Twój apel i postanowiłam się przywitać. Przy okazji wyrażę moje uznanie, podziwiam Twój ogród, pasję i konsekwencję z jaką realizujesz swoje projekty. Są różne style i upodobania, ale w swojej kategorii Twój ogród jest rzeczywiście mistrzowski. Gratuluję Ci też Ogrodowiska. Wiele dobrego się tu dzieje i korzyści są wręcz ogólnokrajowe

Pozdrawiam Magda

Zielona 21:38, 24 mar 2015

Szybciutko artykulik popełniłaś? Hmm... Ty chyba masz klona jakiegoś Przyznaj się
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies