Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:00, 11 gru 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
przychodzę, uśmiecham się, nie jestem wtanie nadrobić zaległości. Pamiętam, że mieliście robić jakieś czadowe światełka, coś się wykluło?

eeee poszedł pomysł w zapomnienie, nie chce mi sie kombinować, lenia mam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:42, 10 gru 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
o jak miło że zaglądacie nawet jak mnie nie ma ogrodowo nic się nie dzieje, taki sezon...chociaż przyznam, ze kusi mnie by dzisiaj jeszcze trawnik skosić róze bez kopcy bo jeszcze ciepło... i nie wiadomo co robić.
Za to mam dużo pracy na innym froncie, jak to przed świętami
Maks ma "już" zdjęty gips...
Dekoracje będą, ale jeszcze nie teraz... w głowie mam połączenie srebra ze złotem z odrobiną różu.

Ja kosiłam. Tzn. u mnie było koszone. Ciesze się, że jesteś.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:54, 09 gru 2015

Do góry
przychodzę, uśmiecham się, nie jestem wtanie nadrobić zaległości. Pamiętam, że mieliście robić jakieś czadowe światełka, coś się wykluło?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:12, 08 gru 2015

Do góry
o jak miło że zaglądacie nawet jak mnie nie ma ogrodowo nic się nie dzieje, taki sezon...chociaż przyznam, ze kusi mnie by dzisiaj jeszcze trawnik skosić róze bez kopcy bo jeszcze ciepło... i nie wiadomo co robić.
Za to mam dużo pracy na innym froncie, jak to przed świętami
Maks ma "już" zdjęty gips...
Dekoracje będą, ale jeszcze nie teraz... w głowie mam połączenie srebra ze złotem z odrobiną różu.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:16, 17 lis 2015

Do góry
mirkaka napisał(a)
Ale świetną trumienkę na zimę robisz różom Ciekawi mnie czy pędy róż piennych nie drewnieją że można je tak przyginać? Nie masz stresa że się połamią?
pewnie że mam
a właściwie miałam za pierwszym razem, teraz wiem, ze one są dość sprężyste i uginają się ładnie. Trzeba pamiętac by je przymocować by nie odbiły do pozycjo wyjściowej. Ja używam zazwyczaj szpilek od nawadniania i sznurka a miejsce mocowania, owijam agro by nie zranić sznurkiem łodygi
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:14, 17 lis 2015

Do góry
kamila66 napisał(a)
Witam się ujawniam się
Masz piękny zadbany ogród

dziękuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:13, 17 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Aniu jesteś autorytetem tulipanowym. Nie wiem czy pisałaś kiedyś już, które tulipany Ci się sprawdziły, jakie odmiany Twoje są trwałe, a które na 1 sezon? Pisałaś o tym? Jeśli nie, to skuś się na taką informację- Ty masz chyba najwięcej przetestowanych odmian.
najmniej trwałe u mnie są te wymyślne pełne odmiany, mogłabym się nawet pokusić o stwierdzenie że prawie jednoroczne, reszta raczej tak samo się zachowuje, najdłuższą żywotność mają te najzwyklejsze i papuzie.
Ciężko mi napisać dokładnie nazwami, musiałabym mocno przysiąść i przeanalizować ostatnie 4 lata
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:32, 10 lis 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
też uczyłam się łaciny, ale chyba nic nie pamiętam

ja za to pamiętam pare słówek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:29, 10 lis 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
a wiesz ze moje na murku w tym roku tez nie zakwitły? A sucho nie miały...

dziwny ten rok
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:47, 09 lis 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Spokojnie, nie jestem jakimś potworem .

No coś Ty

PS Lov U
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:07, 09 lis 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Dziewczyny, to ja jestem nowoczesny relikt: uczyłam się łaciny, greki, hebrajskiego i języków nowożytnych. Jestem normalna, jakby co.
też uczyłam się łaciny, ale chyba nic nie pamiętam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:06, 09 lis 2015

Do góry
no na fb dzisiaj widziałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:03, 09 lis 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Się macha umbry jeszcze w liściach czy wyłysiały po wczorajszych wiatrach?
Łyse od kilku dni, po wczorajszych wiatrach połowa nie powiązanych traw fruwa po ogrodzie i zaschnięte pąki hortensji...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:03, 09 lis 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Się macha umbry jeszcze w liściach czy wyłysiały po wczorajszych wiatrach?
Łyse od kilku dni, po wczorajszych wiatrach połowa nie powiązanych traw fruwa po ogrodzie i zaschnięte pąki hortensji...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:02, 09 lis 2015

Do góry
Karabela napisał(a)

ale jak to zrobić żeby położyć ale nie połamać?? austinki mam krzaczory, w ogóle tego nie widzę ((
austinek nie trzeba okrywać!!!!! ja pomiędzy mam róże pienne czytli takie na pnniu i je trzeba okryć, austinkom w 2013 dostało się przy okazji, ale wtedy byłuy u mnie malutkie, teraz nie planuje ich kłaść bo sa wielkie zatem nie stresuj się austinkami. TUTAJ CHODZIŁO O TZW RÓŻE NA PNIU
Moja codzienność - ogród Oli 18:06, 09 lis 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
trzeba jakoś przetrwać do wiosny

dokładnie trzeba robić co się da by szybko zleciało
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:17, 09 lis 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Iwonko może komuś się przyda bo to akcja którą już lada moment trzeba będzie wykonać nawet nie pamiętałam ze taką instrukcje poczyniłam
Aaaa dodałabym jeszcze tylko ze w tym roku zanim okryje korony gałązkami i kompostem to owine je agro, żeby wiosna było łatwiej rozgrzebać całość

ale jak to zrobić żeby położyć ale nie połamać?? austinki mam krzaczory, w ogóle tego nie widzę ((
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:15, 09 lis 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
ups... Ciebie nie lubić????

Święte słowa.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:55, 09 lis 2015

Do góry
malkul napisał(a)
to rozplenica ( w tym roku nie zakwitła z powodu chyba suszy) ale jakaś inna odmiana , nie wiem jaka to, wszystkei kupiłam jako bezodmianowe
a wiesz ze moje na murku w tym roku tez nie zakwitły? A sucho nie miały...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:48, 09 lis 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Długo szukałam opisu, jak kopczykuje się róże pienne. Wiedziałam Ana, ze u ciebie czytałam, więc wertowałam stronki i znalazłam. A skoro znalazłam i jest to temat niemal na czasie, pozwolę sobie zacytować post z końca listopada 2013 roku:
Iwonko może komuś się przyda bo to akcja którą już lada moment trzeba będzie wykonać nawet nie pamiętałam ze taką instrukcje poczyniłam
Aaaa dodałabym jeszcze tylko ze w tym roku zanim okryje korony gałązkami i kompostem to owine je agro, żeby wiosna było łatwiej rozgrzebać całość
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies