Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 18:53, 09 gru 2015

Justyś nie była limitowana
tu było https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=1363
Basilikum 20:01, 09 gru 2015

mialam wstawic fotke lawy
tu jest https://www.ogrodowisko.pl/watek/5901-pod-bialo-niebieska-chmurka-ogrod-basilikum?page=61#post_5
Katkak 20:32, 09 gru 2015

Gosia bombowa ta brzozowa choinka
20:49, 09 gru 2015
a to juz wszystko wiem i swiecznik z Jysk widze ....ufff ...galopujacy watek nie nadażam
ana_art 20:54, 09 gru 2015

przychodzę, uśmiecham się, nie jestem wtanie nadrobić zaległości. Pamiętam, że mieliście robić jakieś czadowe światełka, coś się wykluło?
tusiawka 22:23, 09 gru 2015

U Kokoszki jak zwykle fajne dekoracje.
WilczaGora 12:57, 10 gru 2015

ano właśnie ... dekoracje ... czy ja zdążę w tym roku ?
nawigatorka 13:20, 10 gru 2015

Slonce jest a fotek brak
leon60 09:35, 11 gru 2015

może dziś
malkul 09:47, 11 gru 2015

miłego dnia

Pewnego dnia mąż, jak zwykle, wrócił z pracy późnym popołudniem. Już przed domem zaniepokoił go widok brudnych dzieci bawiących się na schodach. Jeszcze bardziej zdziwił go widok pustych paczek po chipsach, ciasteczkach i cukierkach walających się między dziećmi. Drzwi były otwarte. Wszedł do środka i jak zwykle pociągnął nosem, usiłując odgadnąć, co pysznego czeka go dziś na obiad. Nie wyczuł żadnego zapachu. Wszedł więc do kuchni spodziewając się zastać tam żonę. Żony nie było, była za to otwarta zmywarka do połowy zapełniona brudnymi naczyniami, zlewozmywak zasypany nimi całkowicie, resztki śniadania dzieci na stole, blacie i podłodze oraz kot, który siedząc nad pustą miską gapił się na niego z wyrzutem i przeraźliwie darł mordę. Mąż poczuł lekką panikę, rzucił teczkę na krzesło i kątem oka zauważył, że spadła prosto w kałużę rozlanego mleka z chrupkami. Rzucił się w stronę schodów, nadepnął na porzucony samochodzik synka i wyrżnął jak długi. Zaklął pod nosem, pozbierał się i ruszył po schodach lawirując pomiędzy zabawkami, butkami i ubrankami dzieci. Obrzucił spojrzeniem otwarte i nieludzko zabałaganione pokoje dzieci, zarejestrował widok brudnej wanny i szmaty na podłodze w łazience i wreszcie wpadł do sypialni. Tam stanął jak wryty - żona leżała na łóżku i malowała sobie paznokcie. Na jego widok podniosła wzrok i uśmiechnęła się promiennie.
- Co tu się dzieje???!!! - ryknął mąż.
- Kochanie, często pytasz mnie, co ja właściwie do cholery robię, kiedy ty ciężko pracujesz. No to dzisiaj nie zrobiłam tego wszystkiego...