Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:56, 12 lut 2013

Do góry
Oj to niedobrze Życzę Małemu duuuuużo zdrówka, a Tobie siły i cierpliwości Trzymam za Was kciuki
Buziak!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:54, 12 lut 2013

Do góry
Nawet się nie spodziewałam, że inauguracyjny występ traktorka będzie już dziś
Chłopcy w akcji :

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:50, 12 lut 2013

Do góry
Agnieszka (adom1206) - dzięki i witam Cię w moim wątku Muszę lecieć z rewizytą

Zeta - jaka wspaniała ta łąka! Miałam mieć u siebie prawdziwą łąkę kwietną (w tej drugiej części ogrodu), ale okazuje się, że to niestety droga impreza. Ta twoja podrasowana baaaardzo mi się podoba

Aga_k - dzięki serdeczne, czuję zapach tego bzu z daleka

Irenko - jesteś niezawodna Budlei jeszcze nie mam, ciekawe, czy dałaby radę przetrwać u mnie

Magda - może być kwiatuch internetowy - takiego oryginalnego szczerzącego zęby jeszcze nie dostałam

Madżen - ale walnęłaś wiosną i słońcem po oczach w ten śnieżny dzień Dzięki!

Anita(enya) - już się nie mogę doczekać Gradenii, a jeszcze bardziej spotkania z Wami

Lukas piękny storczyk i w moim ulubionym kolorze

Justyna to naprawdę wielkie święto, że jesteś na forum Dzięki za życzenia - czuję się wyróżniona
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:39, 12 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Gabisiu, co u Ciebie?

Och! I Wieloszka też do mnie zajrzała
U mnie Agniesiu trochę smutne klimaty, bo zmagamy się z zapaleniem płuc u Synka
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:37, 12 lut 2013

Do góry
Gabisiu, co u Ciebie?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:38, 12 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Komunikat pogodowy Irenki nie wiem, czy bardziej mnie cieszy, czy przeraża (z powodu ilości zaplanowanych prac ogrodowych)
No ale żeby jechać na imprezę 120km i odpowiednio nie poimprezować ? To nie starość, to niegościnność
O cięciu brzóz już Ci Danusia napisała, a sama wiesz najlepiej - sentyment, czy nie sentyment - wszystko trzeba ciąć, żeby dobrze wyglądało. No a u Ciebie to już w ogóle musi być perfekto!
Do podczytujących nieogrodowiskowych a rodzonych sióstr Madżenki macham łapką - i zazdraszczam Wam TAKIEJ siostry

edit: niestety prognozy norweskie nie są tak optymistyczne jak Irenka
http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html

Aga poimprezowałam ale na drugi dzień kierowcą byłam Mi do zabaway alkohol nie potrzebny
Ciąć trzeba, masz rację!!!
Wiosna niedługo będzie , nie stresuj się, nie wierzę norweskiej, nie sprawdziła się u nas

ele2001 napisał(a)

[img
Marzenka ogród zajebisty tez lubie takie kanciaste klimaty powiedz co to za bylina ta przy tarasie obok bukszpanu i lawendy?

Ele ja tez lubie kwadraty Już Zetka odpisała, ze macierznka variegata. Wypadek przy pracy Miała być wszędzie cytrynowa ale w ogrodniczym spodobała mi się ta variegata i zamiast poniej chodzić trzeba przeskakiwać

Zeta napisał(a)
To macierzanka variegata
Hehe pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Madżen bo dopiero co wałkowaliśmy ten temat
Fajnie tu wyglada w kwadraciku haha

Zeta - bravo !!! Piątka !!
Na pOlnix to juz się zbroję, sprawdzę jakość i zdecyduję czy kupować. Wielkie dzięki za info.

Enya73 napisał(a)
Marzena! Potwierdzamy, że ja i Ania Studio będziemy na Gardenii w sobotę 23 lutego Mamy już zarezerwowany hotel blisko MTP i bilety on line już kupione. Teraz tylko proszę o informację, gdzie i o której się spotkamy z Wami?

Pozdrawiam serdecznie

Już się cieszę na spotkanie !!!! Odpowiedziałam w oddzielnym poście.

Edi00 napisał(a)
Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Edi jak nas znam, to się tak rozgadamy, ze na końcu sobie przypomnimy o zdjęciach.... Cała nadzieja w Ani Studio !!!

gierczusia napisał(a)

Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Jestem zaaaaa ... Zróbcie fotki plizzzz , tak na zachętę na przyszły rok

A dlaczego na przyszły rok? Anita ma wolne miejsce w aucie!!!

irena_milek napisał(a)
Marzenko, nie martw się pogodą, dalej trzymam się swojej wersji
pozdrawiam ciepło

Irenko czuję w kościach, że ten 21.02 jest realny Ma być +5 i słońce Wg Twojapogoda.pl

Syla napisał(a)
A ja przesyłam swój dzisiejszy dobry nastrój .... aby i Tobie się udzielił ..... Już bliżej niż dalej wiosny i spotanie z Wami (kawka u Madzi)
Słońce ze mną pogrywa , bo rano zachęca do wstawania a jak już to zrobię to się sprytnie chowa na dalszy dzień ..... ale tam .... bez niego i tak sobie muszę poradzić .....!!!!. buziam na dalszy ciąg dnia

Syla przegoniłaś chmury do nas W wekend wróci energia bo cięcie grabów planuję ! Huuura

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:53, 12 lut 2013

Do góry
Gabrysiu, chętnie Ci oddam kawałek z tych ponad 20 arów, ale u mnie kiepska jakość "towaru" więc będziesz musiała nad nią troszkę popracować
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:50, 12 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Paczaj na nową "zabawkę" moich chłopców

Ale czad...sama bym pokosiła na takim sprzęcie
...ale ja nawet trawy nie mam ( jeszcze)
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:47, 12 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Myślę, że Wieloch musi rozpocząć inaugurację sezonu koszeniem pokazowym i konieczna fotorelacja dla całego forum. Buziam caly klan Wielochów

Obfocę ich na sprzęcie na pewno . Tylko najpierw trzeba porządnie zwertykulować trawnik.
Madżenko Ty masz wertykulator spalinowy czy elektryczny? Jakiej firmy? Chcemy kupić wertykulator spalinowy, ale kompletnie nie wiemy na co zwrócić uwagę? Na noże na pewno Znane marki są bardzo drogie, z kolei nie opłaca się wypożyczać z wypożyczalni - w ubiegłym roku tak zrobiliśmy i wertykulator był do bani, może trochę ponacinał darń, ale wszystko suche zostało A

Czy ktoś zna się na wertykulatorach i może polecić jakiś spalinowy za rozsądne pieniądze?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:35, 12 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

No ja mam wątpliwości Aga czy dobrze interpretujesz tę wypowiedź

Właściwość interpretacji rozstrzygnęliśmy poza forum

Irenko, Syla, Magda, Aga_pe - buziam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:57, 12 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A namiary na firmę ?

To chyba firma RedHen - byli w zeszłym roku na Gardenii, w tym roku też pewnie będą.

Boski ten Twój Leon. U nas był taki sam czarny kot-przybłęda Puma, tylko Twój smuklejszy, tamten był obżartuch i na zimę stroił się w dodatkowy tłuszczyk
Bardzo mi się podoba ta czarna donica i to co w niej posadziłaś - na razie z tego zestawu mam tylko bluszczyk Ale z tą prymulą i hiacyntem super zestaw. Będę kopiować

tak to oni, zapodałam Madżence na pw
A Leon jest cudny, przed Jaśkiem i Frankiem zmyka bo oni go "kochają" za mocno a do mnie lasi się niesamowicie, lubi jak się go fotografuje i nieźle pozuje
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:18, 12 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A namiary na firmę ?

To chyba firma RedHen - byli w zeszłym roku na Gardenii, w tym roku też pewnie będą.

Boski ten Twój Leon. U nas był taki sam czarny kot-przybłęda Puma, tylko Twój smuklejszy, tamten był obżartuch i na zimę stroił się w dodatkowy tłuszczyk
Bardzo mi się podoba ta czarna donica i to co w niej posadziłaś - na razie z tego zestawu mam tylko bluszczyk Ale z tą prymulą i hiacyntem super zestaw. Będę kopiować
Ogród niby nowoczesny ale... 09:04, 12 lut 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)

ja go nie musiałam wypuszczać...sam sie rozbierał i biegał po śniegu

No to sam się wypuścił
Brrry...podziwiam,ja to taki zmarzluch jestem,na samą myśl mi zimno

Oj to tak jak ja
Magda, jakieś zimne historie nam tu opowiadasz, nawet goły Żon nie wystarczył na rozgrzewkę, bo go w gatki i buciki ubrałaś
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:34, 12 lut 2013

Do góry
Komunikat pogodowy Irenki nie wiem, czy bardziej mnie cieszy, czy przeraża (z powodu ilości zaplanowanych prac ogrodowych)
No ale żeby jechać na imprezę 120km i odpowiednio nie poimprezować ? To nie starość, to niegościnność
O cięciu brzóz już Ci Danusia napisała, a sama wiesz najlepiej - sentyment, czy nie sentyment - wszystko trzeba ciąć, żeby dobrze wyglądało. No a u Ciebie to już w ogóle musi być perfekto!
Do podczytujących nieogrodowiskowych a rodzonych sióstr Madżenki macham łapką - i zazdraszczam Wam TAKIEJ siostry

edit: niestety prognozy norweskie nie są tak optymistyczne jak Irenka
http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:36, 11 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ciekawe kto pierwszy będzie na tym kosił?

Gosia, na pewno nie ja Kolejka chętnych jak na razie zbyt długa jest Poza tym M. twierdzi, że ja nie umiem - RAZ tylko kosiłam trawnik, a M. stał w oknie z 40-sto stopniową gorączką i za głowę się trzymał patrząc, jak mnie kosiarka po ogrodzie prowadza ( a nie ja ją)

haha.. ja ani razu nie kosiłam...nie dał mi kosiarki dotknąć...a mnie akurat do niej nie ciągnie...mam inne zajęcia
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:05, 11 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

ja się zgadzam, chłopców w ogrodach najbardziej pociągają zabawki
no i ogrodniczki

No! Masz szczęście, ze dopisałeś to ostatnie

No ja mam wątpliwości Aga czy dobrze interpretujesz tę wypowiedź
Roztoczańskie klimaty 17:09, 11 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Taką zimę właśnie lubię - jak u Ciebie. U nas takie widoki to rzadkość.
Również zachwycam się ciemiernikami w donicy (pure elho?) - nawet bardzo bardzo się zachwycam

Wieloszka donica z Cermaxu
Ogród z perspektywą na przyszłość 14:57, 11 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Nie no teściów to Ci już prawie całe forum zazdrości - nie dość, że oryginalne mebelki zrobią, to jeszcze tulipany prosto z Holandii przywiozą, i na dodatek prezent fundują - najlepszy z najlepszych dla młodych, niewyspanych rodziców Po prostu super
Donica na stole bardzo w Twoim klimacie Jak goście zasiadają do stołu to ją zdejmujesz? Ogromna jest.
A jedzonko w ptasiej stołówce to jakaś wypasiona restauracja, a nie zwykły fast-food

W moim klimacie brzmi tylko w moim haha ale ok. Donicy nie zdejmuję bo jestem posiadaczka prawie 3 metrowego stołu i lekko ją przesuwam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:47, 11 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ciekawe kto pierwszy będzie na tym kosił?

Gosia, na pewno nie ja Kolejka chętnych jak na razie zbyt długa jest Poza tym M. twierdzi, że ja nie umiem - RAZ tylko kosiłam trawnik, a M. stał w oknie z 40-sto stopniową gorączką i za głowę się trzymał patrząc, jak mnie kosiarka po ogrodzie prowadza ( a nie ja ją)

A teraz " kosiarkę" chłopcy będą sobie wyrywać z rąk
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:42, 11 lut 2013

Do góry
Aga, do takiej "perfekcji" jak u mnie, to Ty raczej nie dąż Jakiś inny wzór GODNY naśladowania musisz znaleźć Buziam!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies