Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

smska 13:40, 11 lut 2013

Oj duzo bardzo duzo roznych... nowoczesne a'la granitowe kamienne sliczne, nie wiem czy jeszcze sa by bylam ponad tydzien temu a ceny byly bardzo dobre.
Wieloszka 14:22, 11 lut 2013

Nie no teściów to Ci już prawie całe forum zazdrości - nie dość, że oryginalne mebelki zrobią, to jeszcze tulipany prosto z Holandii przywiozą, i na dodatek prezent fundują - najlepszy z najlepszych dla młodych, niewyspanych rodziców Po prostu super
Donica na stole bardzo w Twoim klimacie Jak goście zasiadają do stołu to ją zdejmujesz? Ogromna jest.
A jedzonko w ptasiej stołówce to jakaś wypasiona restauracja, a nie zwykły fast-food
kwiatholandii 14:57, 11 lut 2013

Wieloszka napisał(a)
Nie no teściów to Ci już prawie całe forum zazdrości - nie dość, że oryginalne mebelki zrobią, to jeszcze tulipany prosto z Holandii przywiozą, i na dodatek prezent fundują - najlepszy z najlepszych dla młodych, niewyspanych rodziców Po prostu super
Donica na stole bardzo w Twoim klimacie Jak goście zasiadają do stołu to ją zdejmujesz? Ogromna jest.
A jedzonko w ptasiej stołówce to jakaś wypasiona restauracja, a nie zwykły fast-food

W moim klimacie brzmi tylko w moim haha ale ok. Donicy nie zdejmuję bo jestem posiadaczka prawie 3 metrowego stołu i lekko ją przesuwam
Sebek 15:45, 11 lut 2013

Aaaale donica - cudowna U mnie stół ma 1,8, a przeszkadza kilkucentymetrowa osłonka z hiacyntami
Zeta 17:47, 11 lut 2013

kwiatholandii napisał(a)
Zrobiłam szybką fotkę donicy z bliska. Zahaczyłam tulipany z Hol.

Przepiękna faktura tej donicy ...właśnie czegoś takiego szukam do ogrodu...taki beton to moja inspiracja na wiosnę
Lukas 18:18, 11 lut 2013

fotele niesamowite, będą bardzo pasować do twojego ogrodu
a śniadanko dla ptaszków jak w najlepszej restauracji
kwiatholandii 19:04, 11 lut 2013

hahahahaha... nie ma to jak poprawa nastroju. Ładna donica ok. Ładna dla mnie Łukasz i Sebek mają doświadczenie z kobietami tzn.z ich komplementowaniem ...no dobra...DZIEKI
Krys 19:43, 11 lut 2013

Monika donica super ,ale fotele sa .. bombowe na bogato ,poproszę o rozmiary i instrukcje impregnacji ja córka stolarza .. mam po budowie duuuuzo drewna
Krys 19:44, 11 lut 2013

Ciesze sie na spotkanie na Gardenii ,pewnie już w piątek pojade do Poznania
Madzenka 19:50, 11 lut 2013

Monika pozdrowienia dla teściów