Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Zeta 23:18, 11 lut 2013

Dobrej nocki Siostro
Lecę pod pierzynkę
Toffikuję!!!!!!!!!!!!
( 11 błędów haha )
Madzenka 23:51, 11 lut 2013

Sebek napisał(a)

Danusiu przebiśniegi wychodzą w Jeleniej Górze a tam zimniej o conajmniej 2-3 stopnie Gdyby rosły u mnie w ogrodzie pewnie by już kwitły. Rabata, na ktorej rosną do remontu generalnego, zatem przebiśniegi zagoszczą u mnie . Posadzę przy furtce.

Najlepiej jest je przesadzić zaraz po przekwitnięciu - bo potem zanikają - no i szukaj ich w ziemi

A tak w ogóle to miałem posadzonych kilka przebiśniegów. Chyba jutro zdejmę troszkę śniegu z rabaty i ich poszukam

A widzisz kofana nie wiedziałm, musowo muszę szybciutko do teściowej jechać po przebiśniegi
Madzenka 23:52, 11 lut 2013

Zeta napisał(a)
Dobrej nocki Siostro
Lecę pod pierzynkę
Toffikuję!!!!!!!!!!!!
( 11 błędów haha )

Ho ho ho bo moje rodzone siostry się obrażą a mnie tu podczytują Kofam rodzone siostry i ogrodowiskowe
Mala_Mi 00:13, 12 lut 2013

Tofamy siostry i nie siostry.... a to se kilka błędów jeszcze zrobię na dobranoc ........ tylko 11
Madzenka 00:13, 12 lut 2013

asc napisał(a)
Tofamy siostry i nie siostry.... a to se kilka błędów jeszcze zrobię na dobranoc ........ tylko 11

Rench 00:16, 12 lut 2013

Starość 120 km pędziła na imprę i starość
Rench 00:30, 12 lut 2013

Madżenko,Ty może ten sezon zakończ na saneczkach,nie ryzykuj jeszcze z kolanem,puchnącym jeszcze na dodatek.
Ja od września po skręceniu kostki,cały czas odczuwam ból,dzisiaj się lekko uderzyłam w piętę, to aż gwiazdy zobaczyłam.A to tylko kostka.
Madzenka 06:18, 12 lut 2013

Rench napisał(a)
Madżenko,Ty może ten sezon zakończ na saneczkach,nie ryzykuj jeszcze z kolanem,puchnącym jeszcze na dodatek.
Ja od września po skręceniu kostki,cały czas odczuwam ból,dzisiaj się lekko uderzyłam w piętę, to aż gwiazdy zobaczyłam.A to tylko kostka.

Renatko ja pojeżdżę lajtowo, czyli wypożyczę mniej wymagające narty i na niebieskie traski a jak nie dam rady to sobie będę siedziała na słoneczku i się opalała
Wieloszka 08:34, 12 lut 2013

Komunikat pogodowy Irenki nie wiem, czy bardziej mnie cieszy, czy przeraża (z powodu ilości zaplanowanych prac ogrodowych)
No ale żeby jechać na imprezę 120km i odpowiednio nie poimprezować ? To nie starość, to niegościnność
O cięciu brzóz już Ci Danusia napisała, a sama wiesz najlepiej - sentyment, czy nie sentyment - wszystko trzeba ciąć, żeby dobrze wyglądało. No a u Ciebie to już w ogóle musi być perfekto!
Do podczytujących nieogrodowiskowych a rodzonych sióstr Madżenki macham łapką - i zazdraszczam Wam TAKIEJ siostry

edit: niestety prognozy norweskie nie są tak optymistyczne jak Irenka
http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html
ele2001 10:23, 12 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Marzenka ogród zajebisty tez lubie takie kanciaste klimaty powiedz co to za bylina ta przy tarasie obok bukszpanu i lawendy?