Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 18:38, 12 lut 2013

Wieloszka napisał(a)
Komunikat pogodowy Irenki nie wiem, czy bardziej mnie cieszy, czy przeraża (z powodu ilości zaplanowanych prac ogrodowych)
No ale żeby jechać na imprezę 120km i odpowiednio nie poimprezować ? To nie starość, to niegościnność
O cięciu brzóz już Ci Danusia napisała, a sama wiesz najlepiej - sentyment, czy nie sentyment - wszystko trzeba ciąć, żeby dobrze wyglądało. No a u Ciebie to już w ogóle musi być perfekto!
Do podczytujących nieogrodowiskowych a rodzonych sióstr Madżenki macham łapką - i zazdraszczam Wam TAKIEJ siostry

edit: niestety prognozy norweskie nie są tak optymistyczne jak Irenka
http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html

Aga poimprezowałam ale na drugi dzień kierowcą byłam Mi do zabaway alkohol nie potrzebny
Ciąć trzeba, masz rację!!!
Wiosna niedługo będzie , nie stresuj się, nie wierzę norweskiej, nie sprawdziła się u nas

ele2001 napisał(a)

[img
Marzenka ogród zajebisty tez lubie takie kanciaste klimaty powiedz co to za bylina ta przy tarasie obok bukszpanu i lawendy?

Ele ja tez lubie kwadraty Już Zetka odpisała, ze macierznka variegata. Wypadek przy pracy Miała być wszędzie cytrynowa ale w ogrodniczym spodobała mi się ta variegata i zamiast poniej chodzić trzeba przeskakiwać

Zeta napisał(a)
To macierzanka variegata
Hehe pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Madżen bo dopiero co wałkowaliśmy ten temat
Fajnie tu wyglada w kwadraciku haha

Zeta - bravo !!! Piątka !!
Na pOlnix to juz się zbroję, sprawdzę jakość i zdecyduję czy kupować. Wielkie dzięki za info.

Enya73 napisał(a)
Marzena! Potwierdzamy, że ja i Ania Studio będziemy na Gardenii w sobotę 23 lutego Mamy już zarezerwowany hotel blisko MTP i bilety on line już kupione. Teraz tylko proszę o informację, gdzie i o której się spotkamy z Wami?

Pozdrawiam serdecznie

Już się cieszę na spotkanie !!!! Odpowiedziałam w oddzielnym poście.

Edi00 napisał(a)
Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Edi jak nas znam, to się tak rozgadamy, ze na końcu sobie przypomnimy o zdjęciach.... Cała nadzieja w Ani Studio !!!

gierczusia napisał(a)

Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Jestem zaaaaa ... Zróbcie fotki plizzzz , tak na zachętę na przyszły rok

A dlaczego na przyszły rok? Anita ma wolne miejsce w aucie!!!

irena_milek napisał(a)
Marzenko, nie martw się pogodą, dalej trzymam się swojej wersji
pozdrawiam ciepło

Irenko czuję w kościach, że ten 21.02 jest realny Ma być +5 i słońce Wg Twojapogoda.pl

Syla napisał(a)
A ja przesyłam swój dzisiejszy dobry nastrój .... aby i Tobie się udzielił ..... Już bliżej niż dalej wiosny i spotanie z Wami (kawka u Madzi)
Słońce ze mną pogrywa , bo rano zachęca do wstawania a jak już to zrobię to się sprytnie chowa na dalszy dzień ..... ale tam .... bez niego i tak sobie muszę poradzić .....!!!!. buziam na dalszy ciąg dnia

Syla przegoniłaś chmury do nas W wekend wróci energia bo cięcie grabów planuję ! Huuura

Madzenka 18:39, 12 lut 2013

Magda70 napisał(a)

A ty co?? Pytanie akurat nie do Cię było

hmmm chyba nie jestem w temacie Mam tylko pozować ? czy tylko focić ??? Bo to zmienia decyzję czy fryzjer, kosmetyczka, manicure przed, czy nie potrzebne

Jedna myśl mi się nasunęła...ale chyba nie napiszę bo to zabrzmiałoby niegrzecznie...a ja grzeczna jestem

Więc dobra...też będziesz mieć zdjęcia
Jezu...żebym tylko aparatu nie zapomniała...
i naładować co bym też nie zapomniała...bo bedzie siara...

Madzia nie stresuj się, mnie fryzjer od 2 miesięcy nie widział i nie zobaczy przed gardenią Nie ma szans!
Gabrysia_ 18:42, 12 lut 2013

To ja też czekam na relacje z Gardenii
Madzenka 18:42, 12 lut 2013

Prosiłam o śnieg i wyprosiłam... zdjęcia marne bo komórką robione ...

Wracałam do domu 20 km na godzinę w śnieżycy a ślisko było jak na lodowisku. Dobrze, ze jakieś takie dziwne wynalazki mam w samochodzie , które mnie w takich warunkach stabilizują...
Madzenka 18:43, 12 lut 2013

Dla poprawy humoru popatrzę sobie na hiacynty i tulipanki
Syla 18:45, 12 lut 2013

Marzenka u mnie roślin z pod śniegu nie widzać ..... Znajdziesz w sobotę swoje graby ??? oby
Magda70 18:45, 12 lut 2013

Dobra , nie stresuję się...idę się wyluzować....toć śledzik dziś a ja lubię śledziki w przeciwieństwie do innych

Miłego wieczorku życzę wszystkim
grupa_trzyma... 18:45, 12 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Tofamy siostry i nie siostry.... a to se kilka błędów jeszcze zrobię na dobranoc ........ tylko 11

Ale fajnie u Madżenki mozna sfobodnie pobłądzić!!!!!
Ja lubię wykrzyknikować. To se też powykrzyknikuję, a co? Nie wolno?
hihihi! do Ani 11 dobiłam 4 błędy.
Syla 18:46, 12 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dla poprawy humoru popatrzę sobie na hiacynty i tulipanki

U Danusi róż u Ciebie biel ...... przynajmniej u Was swoje oczy nacieszę
Madzenka 18:50, 12 lut 2013

Syla napisał(a)
Marzenka u mnie roślin z pod śniegu nie widzać ..... Znajdziesz w sobotę swoje graby ??? oby

Nie wiem Sylwia... Wczoraj jeszcze na koniec lutego były zapowiedzi +5 stopni. Już dzisiaj zmienili i przymrozki... Wiec jeśli bdzie śnieg z deszczem padać to nie będzie cięcia...