Aga poimprezowałam ale na drugi dzień kierowcą byłam Mi do zabaway alkohol nie potrzebny
Ciąć trzeba, masz rację!!!
Wiosna niedługo będzie , nie stresuj się, nie wierzę norweskiej, nie sprawdziła się u nas
hmmm chyba nie jestem w temacie Mam tylko pozować ? czy tylko focić ??? Bo to zmienia decyzję czy fryzjer, kosmetyczka, manicure przed, czy nie potrzebne
Jedna myśl mi się nasunęła...ale chyba nie napiszę bo to zabrzmiałoby niegrzecznie...a ja grzeczna jestem
Więc dobra...też będziesz mieć zdjęcia
Jezu...żebym tylko aparatu nie zapomniała...
i naładować co bym też nie zapomniała...bo bedzie siara...
Madzia nie stresuj się, mnie fryzjer od 2 miesięcy nie widział i nie zobaczy przed gardenią Nie ma szans!
Prosiłam o śnieg i wyprosiłam... zdjęcia marne bo komórką robione ...
Wracałam do domu 20 km na godzinę w śnieżycy a ślisko było jak na lodowisku. Dobrze, ze jakieś takie dziwne wynalazki mam w samochodzie , które mnie w takich warunkach stabilizują...
Tofamy siostry i nie siostry.... a to se kilka błędów jeszcze zrobię na dobranoc ........ tylko 11
Ale fajnie u Madżenki mozna sfobodnie pobłądzić!!!!!
Ja lubię wykrzyknikować. To se też powykrzyknikuję, a co? Nie wolno?
hihihi! do Ani 11 dobiłam 4 błędy.
Marzenka u mnie roślin z pod śniegu nie widzać ..... Znajdziesz w sobotę swoje graby ??? oby
Nie wiem Sylwia... Wczoraj jeszcze na koniec lutego były zapowiedzi +5 stopni. Już dzisiaj zmienili i przymrozki... Wiec jeśli bdzie śnieg z deszczem padać to nie będzie cięcia...