Już Mikołaj do Ciebie przyszedł ..... ale Ci fajnie ..... ale tak do końca ,to chyba nie byłaś grzeczna ,skoro bez wideł
Do mnie też już przyszedł ale nie ogrodowy ( foch ) ..... firanki nowe mi przyniósł hihi .......to ja Mikołajowi kupię dywan hihihi
A ja sobie zrobiłam wazonik zimowy
W ten weekend bawiłam się w malarza i picassa,musiałam Bogdana przekonać że musi być inny kolor w jadalni,upierał się inaczej puki nie zobaczył mojego koloru,przez jego upartość walczyłam do 2 w nocy na 20 metrach z doborem farb,a i tak wyszło ze mialam rację wrrrr
to moj plan
a tu sie musialam bawić w picassa dla Bogdana
Jak malować to wszystko
Między malowaniem znalazłam czas dla P.Edka zdradzę po cichu-zabrał się za rzezbienie
Aniu, to zwykłe brzozy. Doorenbosy wolno rosną (mam jedną), a mnie zależało na szybkiej przesłonie. Nie miałam kasy na duże egzemplarze Doorenbosów. Te swoje podkrzesuje od dołu (ucinam systematycznie najniższe gałęzie). Sadziłam na oko. Rośnie ich tam 5-6. Między brzozami wieszam hamak. Kiedyś rosły tam derenie, ale miały za mało wilgoci. Teraz derenie są tylko na obrzeżu.
2013 sadzone wiosną
Hania widze w tle brzozy, to dorenbos? jak gęsto sadziłaś i co tam masz do towarzystwa?
dlaczego u kogoś taka aura mi się podoba a u mnie to jakoś buro wygląda..
Dlu, dziękuję za życzenia/. Tydzień miły, bo w moim pokoju malowanie odchodzi. A każda zmiana koloru ściany wymusza inne dekopracje. mam więc trochę zawirowań, ale i to się ogarnie, do świąt dam radę!