Będę cicho jak miś pod miotłą Chyba jutro posadzę....No bo kiedy? Tylko jeszcze muszę znaleźć miejsce
Sebek, kiedy sadzisz swoje cebuliska, co to zakupiłeś w większej ilości ? to plan na weekend ? promocje, promocje potrafią człowieka zwieść na manowce jestem tego najlepszym przykładem 2 ogniki w promocji nabyte, po cichutku...ciiii
no to świetnie Sebek i powodzenia !
Ty się bój o ranek....Bo jak wróci to możesz jej nie poznać
no poczytałam o tych zmaganiach z historią ... ale może dobrze, że już w ogrodzie nie bedziesz miał co robić niedługo i przysiądziesz do tych swoich pzredmiotów maturalnych no i innych chyba też, aby jakoś było na świadectwie...
Uśmiałem się z waszych przygód z paczkomatem....Jak chcecie się pośmiać z moich to zapraszam do siebie
Widzę, że tenisowe szaleństwo też zdominowało Wasz dom Moja córka dziś nie patrzy, bo ma półmetek i musiałabyś widzieć, jak się wylaszczyła, normalnie własnego skromnego dziecka nie poznałam
Dynia świetna Ale tych noży się bojam
Sorki za żart.. ale tyś Pszczółka najprawdziwsza
Powiedz mu, że jak kupił to niech teraz sadzi
Za późno Ale wybaczę - jutro piąteczek A co do statystyki to w pierwszej klasie wydawał mi się to najtrudniejszy przedmiot.....Wystarczyło poczekać na kolejne lata... Teraz się te mediany i dominanty wydają...łatwe
No właśnie a może on chce mnie zacebulawać na amen?