Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Madzenka 17:45, 25 paź 2013

Mi już czacha dymi a nie dyni od tych Twoich inspiracji !

Te lampy prostokątne to też twoj pomysł? Jesli tak idę popełnić sepuku... Przynajmniej dpowiedz jaki kolor masz elewacji drewnianej bo mi się ta pomarańcza podoba
malkul 20:55, 25 paź 2013

Loczku – te doniczki np. przyjmą jakieś świąteczne ozdoby. Jeszcze nie mam wyklarowanej wizji ale zdążę coś wydumać

Iza- Gościu, siądź pod mym liściem, a odpocznij sobie!
Wstyd się przynać ale dzis też nie zrobiłam nic z dyni. Czeka w lodówce. Ale twój przepis sobie skopiowałam do Worda i kto wie kto wie...
Enya73 20:57, 25 paź 2013

Bardzo mi Gosiu zaimponowałaś, że próbujesz coś sama wymyślić, czerpiąc jedynie inspirację. Jesteś niezwykle twórczą osobą, a Twojego męża też pochwalę pod niebiosa, za jego złote rączki Taki M to skarb Twój ogród będzie miał naprawdę nieziemską oprawę I to nie jedną

Buziaki

Sebek 21:00, 25 paź 2013

Dynia świetna Ale tych noży się bojam
malkul 21:00, 25 paź 2013

Marzenko -
Lampy opracowaliśmy razem z mężem bo to co w sklepach to albo stanowczo za drogie albo brzydkie i kiepskiej jak\\ jakości albo za niskie albo......... i tak w koło macieja.
Na taras chcieliśmy 100cm wysokości. Uznaliśmy że sami zrobimy. A że mąż ma złote rączki to mówisz i masz. Jeszcze musi podokańczać z pleski opal i ledy w środek kable i gotowe.
Obfocę jak skończy

Aha babo! I nie rób sepuku bo kto nas będzie inspirował i pobudzał do działania??
malkul 21:02, 25 paź 2013

Sebek napisał(a)
Dynia świetna Ale tych noży się bojam

Ty akutrat jestes bezpieczny! Przystojnych meżczyzn nie zabijam!
malkul 21:04, 25 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Super operacja na dyni.

Jesteś cieszę się bo się trochę przestraszyłam że jak mnei z krzesła wczoraj u Loczka zrzuciłaś to mogłas się obrazić, ale ja naprawde dawno się tak nie usmiałam.lały mi sie łzy choć zupełnie bez powodu Całuski dla Ciebie
Domi 21:09, 25 paź 2013

Nie ma to jak zostawić ogród pod opieką teściowej: Wy na wakacjach, a teściowa machnęła drewutnię! Gosiu, doniczuszki na patykach boskie. Rabatka w donicy też już wygląda świetnie. Kibicuję dalej
malkul 21:10, 25 paź 2013

Olu, Irenko, Gabrysiu – już tłumaczę.
Doniczki - Całość wykonana z profili aluminiowych, potem malowane proszkowo w malarni. Chuda rurka jest pusta w środku na to naspawana jest doniczka (przecięty kawałek profila okrągłego a pośrodku dan wywiercona dziurka aby woda spływała do rurki, która jest tez nogą do wbicia w ziemię. Dolna część szerszej rury czyli doniczki od środka jest zasilikowana po brzegach aby woda nie przeciekała
Lampy - Całość wykonana z profili aluminiowych, potem malowane proszkowo w malarni. Profil aluminiowy kwdratowy ma wycięte prostokątne dziury które zostaną zaklejone pleksi opal.
malkul 21:12, 25 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Mi już czacha dymi a nie dyni od tych Twoich inspiracji !

Te lampy prostokątne to też twoj pomysł? Jesli tak idę popełnić sepuku... Przynajmniej dpowiedz jaki kolor masz elewacji drewnianej bo mi się ta pomarańcza podoba

Przegapiałm - kolr elewacji to sosna Ot po prostu. ciepły słomkowy kolorek. Może ciut inaczej wygląda po to jest termodrewno.