Sebek,
mamy dużo czarnego szkła w domu i stół jest wkomponowany w całość..
szklane stoły "ćwiczymy" już od bardzo wielu lat i zawsze z ogromnym zadowoleniem
mamy taki jeden z mlecznego grubego szkła który służy już ponad 10 lat
nie mamy białego koloru w domu niestety ...wcale a wcale... choć uwielbiam takie skandynawskie klimaty, biel i jasne drewno ale... najbardziej w cudzych domach
...piekne fotky...kolory zachwycaja Sebek...szałwię muszę miec , od dawna mam ja na oku, a Twoje zdjęcia potwierdzaja moje chciejstwo...
..acha...jeszcze mam pytanie na priv...
Dziękujemy Niech żyje wolność, wolność i swoboda... To chyba piosenka jednak Pozdrawiam
Ta dam.... Jest jeszcze, wstałam pierwsza
Szał, dziki szał.... Coś na piosenki mnie dzisiaj bierze
Dziękujemy Domi, bardzo nam miło, mój M pęka z dumy A ja jestem dumna z niego (znaczy się z M) Pozdrawiamy
Pamiętasz , była jesień... I kolejna piosenka Sławy Przybylskiej Dla Ciebie dedykacja Dziękujemy za miłe słowa
Och, nostalgia mnie ogarnia, coś się kończy, coś zaczyna. Mam nadzieję, że jednak prognozy na długą i ostrą zimę się nie sprawdzą. Dla mnie zima może być tylko 12 stycznia
A na razie słonko za oknem I z tego się cieszmy
Dla Was do porannej kawy i Maji w ogrodzie, na którą spoglądam jednym okiem, tarta dyniowa Byłam dziś pierwsza na nogach, to się ostała jeszcze
U mnie stół właściwie jest dość nowoczesny, bo jeszcze ma stalową opaskę wokół - jednak tak sobie myślę czy do Twojego wnętrza nie pasowałby bardziej biały stół - bo ciemny niedługo przeklniesz - nawet mimo tego, że jest śliczny - uwierz mi na słowo Zresztą widać na nim każdą ryskę...
Zerknij na te białe stoły http://www.pinterest.com/pin/231794712042256234/ http://www.pinterest.com/pin/195554808790767888/
ten mój czarny, szklany stół zastąpił właśni ogromny, ciemny drewniany (też bardzo nowoczesny stół) bo to było moje włoskie marzenie", uwielbiam ten design, minimalizm tworzony z ładnych "sztuk" - to mi wystarczy
odnośnie "chodzenia ze szmatką" to moje zdanie jest takie....wszystkie brudzą się tak samo, a różnica tylko taka, że.......szklane przecieramy tylko częściej, bo widać...
to tak jak z bardzo jasnymi podłogami...cały parter mamy taki..myjemy owszem częściej...ale mamy czysto
Piękne wnętrze Jednak chyba nie zazdroszczę czarnego stołu...Mam z bardzo ciemnego drewna i wiem, że można przy nim cały czas stać ze ścierką A co do kolorystyki wnętrz zdanie mamy takie samo