Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kondziowy Ogród :) 19:54, 20 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Konrad - widzę, że ostro działasz - i dobrze Jestem pod wrażeniem zakątka z brzozami - niemal jak w ogrodzie z lustrem Ale mam pytanie

Błagam, powiedz, że nie zwariowałem i ten kamień na zdjęciu rzeczywiście ma oczy....

Uśmiałam się

Pozdrawiam Kondziu miłego nowego tygodnia .... ma być jeszcze ciepło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:48, 20 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

To jest szałwia omszona - jest świetna i kwitła do samych przymrozków, tylko wycinałem jej kwiatostany, a ona ciągle wypuszczała nowe

Wydaje mi się, że szałwia ładniejsza od lawendy jest prawda?
Wilcza Góra 11:47, 20 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

U mnie stół właściwie jest dość nowoczesny, bo jeszcze ma stalową opaskę wokół - jednak tak sobie myślę czy do Twojego wnętrza nie pasowałby bardziej biały stół - bo ciemny niedługo przeklniesz - nawet mimo tego, że jest śliczny - uwierz mi na słowo Zresztą widać na nim każdą ryskę...
Zerknij na te białe stoły
http://www.pinterest.com/pin/231794712042256234/
http://www.pinterest.com/pin/195554808790767888/

Sebek,
mamy dużo czarnego szkła w domu i stół jest wkomponowany w całość..
szklane stoły "ćwiczymy" już od bardzo wielu lat i zawsze z ogromnym zadowoleniem
mamy taki jeden z mlecznego grubego szkła który służy już ponad 10 lat
nie mamy białego koloru w domu niestety ...wcale a wcale... choć uwielbiam takie skandynawskie klimaty, biel i jasne drewno ale... najbardziej w cudzych domach

dzięki za zdjęciówki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:07, 20 paź 2013

Do góry
...piekne fotky...kolory zachwycaja Sebek...szałwię muszę miec , od dawna mam ja na oku, a Twoje zdjęcia potwierdzaja moje chciejstwo...
..acha...jeszcze mam pytanie na priv...
Mój ogród....czyli bardzo wredny kawałek planety;) 11:04, 20 paź 2013

Do góry
O - jednak żyjesz Bujnie się u Ciebie zrobiło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:36, 20 paź 2013

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Sebek jesien u Ciebie piękna no i zdjęcia Twoje to mistrzostwo Szałwia rewelacja jak jeszcze kwitnie Pozdrawiam

Szałwia już nie kwitnie....mróz ją załatwił...chociaż kwiatostany chyba zostawiłem - może się wysieje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:35, 20 paź 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Z przyjemnością zieleń, i nie tylko, majową pooglądałam...ależ pięknie u Ciebie...

Pozdrawiam

Teraz jest mniej soczyście niż w maju , ale nie ma źle Jak mamy taki weekend jak dzisiaj to żal siedzieć w domu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:33, 20 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sucha hortensja jest bajkowa, nigdy takiej nie widziałam

Zawsze musi być ten pierwszy raz Macham!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:32, 20 paź 2013

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Hmmmm....tu o każdej porze jest kolorowo, można w ciemno przyjść nacieszyć oczy!

Teraz to tylko w weekendy i święta mam czas na fotki - więc zapraszam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:31, 20 paź 2013

Do góry
waska napisał(a)

Cudna
Musze znalescc dla niej miejsce u siebie

Koniecznie - warto je mieć dla tego akcentu kolorystycznego Po za tym dużo miejsca nie zajmują
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:30, 20 paź 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
miszczuniu znowu mnie zaskoczyłeś majowo piękne ale ta wyschnięta horti wymiata
macham jeszcze weekendowo

Milo mi - szukałem wśród hortensji takiej całkiem ażurowej, ale to chyba zimą dopiero
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:29, 20 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Śliczne fotki! Bylinówka zachwyca o każdej porze.
Sebciu czy Ty "podkręcasz" kolory na zdjęciach?

Podkręcam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:39, 20 paź 2013

Do góry
Sebek jesien u Ciebie piękna no i zdjęcia Twoje to mistrzostwo Szałwia rewelacja jak jeszcze kwitnie Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:37, 20 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

To jest szałwia omszona - jest świetna i kwitła do samych przymrozków, tylko wycinałem jej kwiatostany, a ona ciągle wypuszczała nowe

Cudna
Musze znalescc dla niej miejsce u siebie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 08:15, 20 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Po prostu przecudnie - kocham tą bujność i swobodę Twojego ogrodu, ale równocześnie równowagę i ład jaki w nim panuje Skoro mowa o słynnym filmie ze Stenką to leciał z czwartku na piątek Po raz setny go oglądałem, za to po raz pierwszy zaspałem do szkoły Ale oj tam oj tam

Dziękujemy Niech żyje wolność, wolność i swoboda... To chyba piosenka jednak Pozdrawiam

sylllwia napisał(a)
Anitko gdzie ta tarta dyniowa, już zjedzona?
Zbieranie drobnych listków z kory skąd ja to znam

Ta dam.... Jest jeszcze, wstałam pierwsza

WilczaGora napisał(a)
teraz już wiem, gdzie są żółte, pomarańczowe i czerwone liście z naszego ogrodu....
u Was

mrozy, mrozy, mrozy ..pochłonęły prawie wszystkie nasze jesienne "gwiazdy"

a u as szał !!!!

będę wpadać żeby oko nacieszyć

buziaki, Ewa

Szał, dziki szał.... Coś na piosenki mnie dzisiaj bierze

Domi napisał(a)
Za każdym razem, kiedy oglądam zdjęcia Twojego ogrodu, przypominam sobie fotkę działki przed budową domu i założeniem ogrodu i za każdym razem jestem pełna podziwu za to, co udało Ci się zrobić z tym terenem. Szacun. Nie pisałam wcześniej, więc napiszę teraz: mostek wyszedł bosko

Dziękujemy Domi, bardzo nam miło, mój M pęka z dumy A ja jestem dumna z niego (znaczy się z M) Pozdrawiamy

makkasia napisał(a)
ogłaszam, że w tym roku pokochałam jesień ... mówię to u Ciebie Aniu ....dobranoc
PS zgadzam się z Domi mostek boski

Pamiętasz , była jesień... I kolejna piosenka Sławy Przybylskiej Dla Ciebie dedykacja Dziękujemy za miłe słowa

Och, nostalgia mnie ogarnia, coś się kończy, coś zaczyna. Mam nadzieję, że jednak prognozy na długą i ostrą zimę się nie sprawdzą. Dla mnie zima może być tylko 12 stycznia

A na razie słonko za oknem I z tego się cieszmy

Dla Was do porannej kawy i Maji w ogrodzie, na którą spoglądam jednym okiem, tarta dyniowa Byłam dziś pierwsza na nogach, to się ostała jeszcze

Miłego dnia
Wilcza Góra 23:29, 19 paź 2013

Do góry
WilczaGora napisał(a)

Sebek,

ten mój czarny, szklany stół zastąpił właśni ogromny, ciemny drewniany (też bardzo nowoczesny stół) bo to było moje włoskie marzenie", uwielbiam ten design, minimalizm tworzony z ładnych "sztuk" - to mi wystarczy

odnośnie "chodzenia ze szmatką" to moje zdanie jest takie....wszystkie brudzą się tak samo, a różnica tylko taka, że.......szklane przecieramy tylko częściej, bo widać...
to tak jak z bardzo jasnymi podłogami...cały parter mamy taki..myjemy owszem częściej...ale mamy czysto

buziaki czyściaki, Ewa

U mnie stół właściwie jest dość nowoczesny, bo jeszcze ma stalową opaskę wokół - jednak tak sobie myślę czy do Twojego wnętrza nie pasowałby bardziej biały stół - bo ciemny niedługo przeklniesz - nawet mimo tego, że jest śliczny - uwierz mi na słowo Zresztą widać na nim każdą ryskę...
Zerknij na te białe stoły
http://www.pinterest.com/pin/231794712042256234/
http://www.pinterest.com/pin/195554808790767888/
Wilcza Góra 23:17, 19 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Piękne wnętrze Jednak chyba nie zazdroszczę czarnego stołu...Mam z bardzo ciemnego drewna i wiem, że można przy nim cały czas stać ze ścierką A co do kolorystyki wnętrz zdanie mamy takie samo

Sebek,

ten mój czarny, szklany stół zastąpił właśni ogromny, ciemny drewniany (też bardzo nowoczesny stół) bo to było moje włoskie marzenie", uwielbiam ten design, minimalizm tworzony z ładnych "sztuk" - to mi wystarczy

odnośnie "chodzenia ze szmatką" to moje zdanie jest takie....wszystkie brudzą się tak samo, a różnica tylko taka, że.......szklane przecieramy tylko częściej, bo widać...
to tak jak z bardzo jasnymi podłogami...cały parter mamy taki..myjemy owszem częściej...ale mamy czysto

buziaki czyściaki, Ewa
Wilcza Góra 23:10, 19 paź 2013

Do góry
Piękne wnętrze Jednak chyba nie zazdroszczę czarnego stołu...Mam z bardzo ciemnego drewna i wiem, że można przy nim cały czas stać ze ścierką A co do kolorystyki wnętrz zdanie mamy takie samo
Kondziowy Ogród :) 22:59, 19 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Konrad - widzę, że ostro działasz - i dobrze Jestem pod wrażeniem zakątka z brzozami - niemal jak w ogrodzie z lustrem Ale mam pytanie

Błagam, powiedz, że nie zwariowałem i ten kamień na zdjęciu rzeczywiście ma oczy....
Tak ma oczy to kot kamienny hi hi hi nie zwariowałeś hi hi hi
Kondziowy Ogród :) 22:58, 19 paź 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies