Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

Enya73 22:36, 19 paź 2013

Ha Nie śmiem prosić o więcej Buziaki
WilczaGora 22:37, 19 paź 2013

Jadzia68 napisał(a)
Ewo w poszukiwaniu Waszego ciurkadełka obejrzałam wizytówkę no !!!!!!! zachwyciłam się ogrodem i ciurkadełko własnej roboty piękne

i działa szczęśliwie już ponad 5 lat...
na początku wyjmowaliśmy pompę na zimę a teraz zostawiamy i nic się nie dzieje....
może to dlatego,że żółwik (na zdjęciu) o nią dba i jej pilnuje

pozdrawiam
WilczaGora 22:40, 19 paź 2013

Enya73 napisał(a)
Ha Nie śmiem prosić o więcej Buziaki

wiesz... miałam trochę obiekcje bo to w końcu Ogrodowisko a nie Wnetrzowisko i nie byłam pewna jak to może być odebrane przez innych...że się chwalę, czy cuś... a przecież nie taki był plan
chciałaś kominek większy ..to wstawiał zdjęcia które miałam mam nadziej, że wsio ok

jak tam dzionek ?
my tyraliśmy w ogrodzie...
kompost, obornik...grabienie liści its itp
a Wy ?
WilczaGora 22:42, 19 paź 2013

agata19762 napisał(a)
witaj Ewa

dostałam ślinotoku widząc ciasto śliwkowe....
mniaaaaaaam !!!!!!!

moje różyczki też kwitną na przekór całemu światu

Kochana mam kilka różyczkowych fotek z dzisiaj dla Ciebie
wstawię asap

ściskam z Wilczej
p.s. na czworakach, po dzisiejszej pracy w ogrodzie
Enya73 22:44, 19 paź 2013

Dzięki, ja tak tego na pewno nie odebrałam i myślę, że większość osób też nie. My tu lubimy podglądać cudze domki w środku

Kominek cudny, zachorowałam już dość dawno na trawertyn, a póki co mam skrzydła anioła z piaskowca. Taki miałam wtedy jakiś dzień niezrównoważony, gdy się na coś takiego zgodziłam, że to niby pasuje do mojej kolekcji aniołów z szamotu Ech, ułańska fantazja

A dzionek miałam sportowo-ogrodowy Też walczyliśmy z liśćmi. Wrzuciłam nowe fotki, to zapraszam Buziaki

goniak 22:51, 19 paź 2013

Przyznam, że patrząc przez pryzmat ogrodu nie spodziewałam się tak ascetycznych wnętrz
Piękne, chociaż jak dla mnie ciut za chłodne
Tym bardziej jestem ciekawa osoby, która tworzy tak różnorodne klimaty
Enya73 22:59, 19 paź 2013

U mnie też mogłybyście być zaskoczone Mnie się podobają tak różne rzeczy Misz masz stylów, ale to dlatego, że częściowo meble i dodatki pochodzą z poprzedniego mieszkania,a dom już zupełnie miał być nowoczesny . Dopiero teraz złapaliśmy oddech finansowy po budowie domu i ogrodu, więc w końcu zaczynam myśleć o zmianach, aby to wszystko było ze sobą spójne Ale oprócz stołu, który znalazłam w Manufakturze Drewna, nic mi się gotowego w sklepach nie podoba. Nie lubię tzw. kompletów.

I podpisuję się pod słowami Gosi, że jestem ogromnie ciekawa Ciebie Ewo

WilczaGora 23:02, 19 paź 2013

Enya73 napisał(a)
Dzięki, ja tak tego na pewno nie odebrałam i myślę, że większość osób też nie. My tu lubimy podglądać cudze domki w środku

Kominek cudny, zachorowałam już dość dawno na trawertyn, a póki co mam skrzydła anioła z piaskowca. Taki miałam wtedy jakiś dzień niezrównoważony, gdy się na coś takiego zgodziłam, że to niby pasuje do mojej kolekcji aniołów z szamotu Ech, ułańska fantazja

A dzionek miałam sportowo-ogrodowy Też walczyliśmy z liśćmi. Wrzuciłam nowe fotki, to zapraszam Buziaki

widziałam Twoje pytanie wnętrzarskie...uwielbiam wszelki design i bardzo się tym interesuję..bardzo
wszystko robimy sami i wg własnego uznania owszem śledzimy trendy ale jeśli są kiepskie wg nas to je mamy w nosie
odnośne kolorów w domu....my jesteśmy właśnie po letniej "rewitalizacji" zwanej remontem i przewietrzeniem wnętrz....
były już u nas burgundy, azury i inne takie boskie kolory i wiem że takie mocne akcenty sprawdzają się tylko w dodatkach, tkaninach i "durnostojkach"
zdecydowane kolory z czasem męczą i to bardzo...to nasze doświadczenie

pomyśl proszę zamin zaczniesz "rewolucję"
wrzuć zdjęcie kominka bo nie mogę go sobie wyobrazić plssssssssss
Enya73 23:07, 19 paź 2013

Jeśli chodzi o kolory ścian, to ja wolę stonowane barwy i tego na pewno nie zmienię, ale brakuje mi koloru i na pewno pojawią się w dodatkach typu poduchy, donice i jak to zabawnie nazwałaś w durnostojkach i kurzołapach ,jak nazywa je mój mąż. Najbardziej lubię skandynawski, a zwłaszcza duński design I włoskie lampy Twoje są boskie

Kominek będzie już jutro, bo rozładowałam baterie przy dzisiejszej sesji nie tylko ogrodowej

Dobrej nocki
Sebek 23:10, 19 paź 2013

Piękne wnętrze Jednak chyba nie zazdroszczę czarnego stołu...Mam z bardzo ciemnego drewna i wiem, że można przy nim cały czas stać ze ścierką A co do kolorystyki wnętrz zdanie mamy takie samo