Syn zanim zaczął spawać ( hobbystycznie), próbował też rysować. Te rysunki są z początków szkoły średniej. Rysowane pastelami na dużym bristolu. Wykonywał je do szkoły na jakąś uroczystość, stąd kwiaty
Zima w pełni, a dziś w powietrzu i przyrodzie i moim ogrodzie jak w wierszyku zapomnianej E. Szelburg-Zarembiny "Idzie wiosna! Wiosna idzie! Śniegi w polu giną!".
A może to jednak zimowe kwiaty i nie ma co się tak podniecać, bo poza tym jednak przyroda śpi.
Czy między tymi 3 drzewami będą pasować 3 graby prowadzone pionowo w prostokąty żeby zasłonić ten dom za płotem? A może lepsza opcja będzie drzewo kuliste z lewej i dwie wysokie tuje wokół tego w srodku?
Na rysunku brakuje wymiarów, dodaj je.
Zabudowa tarasu jest tak mocna, że wymusza kształt rabat.
Ta rabata przy płocie w części linie proste, na środku półkole, to nie gra, no i bardzo wąska jest.
Wrzuć zdjęcia, na których będzie widać ten fragment wraz z drzewami zaznaczonymi na planie.
I jeszcze te fragmenty ogrodu, które masz już zagospodarowane, żeby zobaczyć jak to tam zrobiłaś.
Kurde...a był blat z jesionu w Berlinie.
Oglądaliśmy go z mężem ale nie byłam pewna czy do lazienki się nada i nie wziełam. I właśnie cenowo był ok. Poszukam zatem u nas. Chociaż mam namiar na gotowy blat dębowy też
Powtórka z rozrywki. Lawendy nie przycinasz jesienią, tylko wiosną? Ja swoje krótko przycięłam jesienią żeby się bardziej rozkrzewialy. Źle zrobiłam?
Drugie pytanie. Begonie kupione w zeszłym roku w lidlu, wszystkie wzeszły? Ja też tam kupowałam ale z 3 rodzajów wzeszła jedna