Sprawdzę zaraz nazwę tego mojego bo wyglądem on różni się .Twój ma więcej zieleni.Ciąć możesz gałązki bez liści bo on na wiosnę będzie miał mniej do wykarmienia i będą większe listki i będzie gęstszy.Nie bój się .dzięki za nazwę poszukam też takiego
Halinko, z tego co piszesz, to wszystkie nazwy dla mnie jeszcze sa nie znane.
Abstrakcja.
Ale nie dziw ,się, jak się ich nie ma to i nie zna.A w trawach to jestem całkiem zielona jeszcze.
Mam kilka. małych, dopiero.
Także , bardzo chętnie chcę co mi tylko możesz podzielić
To pokrzywa tak wpływa za wzrost ???
A na inne rośliny też ??
Ja się wcale nie dziwię bo ja też pojęcia zielonego nie miałam o trawach i jak czegoś nie mam to nie znam .Jak kupię przyglądam się jak rosną i dopiero staję się mądralą ha ha .Jak chcesz to Ci powstawiam każdą trawkę ale to szkoda roboty .Poszukaj u wujka Googla nazwy o zobaczysz jak wyglądają te co mam.
Ja od 3 lat robię gnojówkę z pokrzywy i krwawnika i podlewam wszystko jak leci.Nie podlewam cisów buksów /chyba że są słabe/ładnie wszystko po tym rośnie ,rośliny mają ładną zieleń no i mniej używam chemii.Doszłam do wniosku po tych latach z trawami że ich wcale nie trzeba podlewać bo są wtedy wyższe i trzeba wiązać .Następny rok nie dam im wcale papu to bedą mniejsze .To są moje przemyślenia praktyczne
No i 2 metrowe miotełki stoją .Tak je powiązałam bo dziś jakoś mi sil zabrakło .Zobaczymy jak długo tak postoją .Przyrzekam że niegdy nie podleje Ml pokrzywą ha ha