Mnie twój ogród zachwyca i wierzyć się nie chce, że piekny jest tylko na zdjęciach. Wręcz odwrotnie, uważam że nasze ogody są piekniejsze w rzeczywistości niż na zdjęciach.
Muszę się o tym osobiście przekonać
Kolejny pracowity dzień Kiedy odpoczniesz? Ja niedziele rezerwuję na odpoczynek, troszkę trzeba sie nacieszyć ogrodem a nie tylko tyrać Ale już wkrótce zima odpoczniesz
Macham dodałabym koloru . Albo poczekaj aż miskanty podrosną. Te trawy na przodzie (carexy?) są zachwycające!!!!
Miskanty do takiego tła to albo zebrinusy albo morning ligt aby się kolorem wyrożnialy
Kolor to albo wrzosy, żurawki, rozchodniki, roze chyba nie(?), szalwia, lawenda, a moze zawilec japoński
Asc ma rację pogrupuj derenie i miskanty.
Brakuje wieeeeelkich liści. Paski, potem wielkie liście a potem derenie. Zostawilabym hosty ale jednorodne o wielkich liściach.
Ale nakombinowałam
Kasiu ale bosko!!! Wrzosy mają cuuudowny kolor, skąd ty takie wzięłas? Wisona gdy zakwitną rh i azalie to ty się będziesz cieszyć jak małe dziecko a hosty latem dadzą czadu, jesienią oszalejemy na punkcie tej rabaty. Kolory mnie zachwyciły!