Ja sie wczoraj pytałam ilu synów jeszcze Twój m chce mieć ale mi posta wcięlo
Mój m też był na grzybkach i obłowił sie strasznie cale szczęście, źe sloiczki sam robi, mi zosaje tylko sprzątanie sajgonu w kuchni
Jeszcze beszczelnie bankomaty wewnątrz sklepu zaczęli umieszczać!!! A sio inskekty, mnożą sie jak stonka i wykorzystują dominującą pozycję!!!!!
Niedługo nigdzie indziej nie kupimy cebulowych.... Bo nikomu już się nie będzie opłacało sprowadzać.... Mi wystarczy że wiem za ile nasze produkty kupują, rozbój w biały dzień!!!! I jeszcze żałują na prowizję o zapłaty kartą przez klienta!!!
Sorki Sebuś, że u Ciebie ale lekcja z działań monolpilistycznych też ci sie przyda
A model atomu widzialm w Belgi 16 lat temu i do tej pory pamiętam sikającego też i nic wiecej
Syla my tu czekamy w starterach na zdjęcia Nie zapomnij o nas
I przepraszam za skrótowe wczorajsze wpisy ale pisanie z komórki nie jest latwe
Deska na tarasie ryflowana czy nie jest piekna. Kiedyś mialam plytki i już nigdy bym na nie na tarasie się nie zdecydowała, chyba że byłby to szlachetny kamień, np wielkie płyty granitowe, ale jak je czyścić? A deskę wyczyścisz karcherem, pokryjesz olejem i znów jest piekna.
No i na co mam się zdecydować? Na ambrowce które mają cudowne liście i są piekne jesienią czy majestatyczne platany, ktore ochronią mnie orzed wiatrami?? Dobrze, że mam całą zimę do myślenia
Mój m wczoraj pełno podgrzybków nazbierał , malutkie, już zapakowane do słoiczków.
Czytałam że dzisiaj bedziesz z doniczkami działać?
W "Moim pieknym ogrodzie" jest artykuł nt wróbli. Wreszcie wychwyciłam róznicę pomiędzy wróbelkami a mazurkami.... Będziemy niedlugo je obserować w czasie karmienia
Na szczęscie trzebnica to najlpeszy ośrodek do przyszywania odciętych kończyn... mam cichą nadzieję, że Wszystko będzie dobrze. Nie ma. Sumienia pytać się która ręka.....
W południe może będziemy coś wiedzieć....