Żurawki pod kulą powinny rosnąć w jednolitej plamie, Marmalade byłyby OK.
Wydaje mi się, że po prostu daj tej rabacie czas na rozrośnięcie się, nie warto przesadzać z ilością gatunków, bo to męczy - widzę po sobie
Wydaje mi się, że zmieszałby się razem z filcem i byś go razem z nim wygrabił. Po wertykulacji posypujemy i zazwyczaj nawozimy - wtedy podlewamy i piasek miesza się z podłożem.
Sebek donica - skrzynia stała sobie cały czas przy drzwiach i zasłaniała sprzęt ogrodniczy bo ja nie cierpię chować mjego sprzętu do garażu... A mam dwie skrzyneczki do ukrycia i przedłużacz M
Ale dałeś czadu z tekstem matematycznym!!!!
Syla trzymać, zdecydowanie, bo raczej do Wawy jeżdżę....
Nati na zdjęciu jest róża bonica, bezproblemowa jednak jak dla mnie trudna w utrzymaniu bo obficie kwitnie a aby dobrze wygladała trzeba ją przycinać, kwiatek po kwiatku. Mam też fairy - ma zdecydowanie mniejsze kwiaty, które wystarczy otrzepać aby zrzucić przekwitłe kwiatki. Mam zbyt dużo krzaków aby chodzic i kilkadziesiat krzaków przycinać....
Szczególnie cenie dekoracje, wystrój wnętrz i polskie menu niestey bez wcześniejszej rezerwacji do wiekszości restauracji MG się nie dostaniesz We Wrocławiu była kiedyś restauracja Magdy i pierwszy raz w życiu jadłam tak pyszną wątróbkę dorbiową, ktorej w normalnych okolicznościach nie tknęłabym
Zdecydowanienpowinnaś odwiedzić Fukiera.
Małgosiu poczekaj, będzie też pomarańczowo, tylko muszę dynie kupić
Wieeelkie dzięki ależ nazwa
Kindzia u mnie zdecydowanie nie chcą od lat w gruncie. Jak się uporam z rh to się zabiorę za przyjaźń z wrzosami na razie jak co roku wsadzam do donic, po wymarźnięciu idą do kubła.
Może warto byłoby spróbować piaskowania PRZED wykonaniem wertykulacji? Jeszcze tak nie próbowałem ale zastanawiam się, czy wówczas wertykulacja nie zmieszałaby lepiej piasku z ziemią.
Ty uważaj Sebek co mówisz (znaczy .. piszesz) bo tu na forum to co trzecia to nauczycielka.... narazisz sie ... i co .... ja sama wczoraj ogrodowiskowałam sie z trzema nauczycielkami...naprawde