Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

Postawić trawkę nad i... 21:39, 22 wrz 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...dzisiejsze fotki ogrodu...nowy tytuł wątka, lecz stary-nowy ogród...

Napisz proszę , czy tu też masz lustro. Jeżeli tak to jaki ma wymiar?

Jakbyś miała jakieś bliższe zdjęcia to byłabym wdzięczna za pokazanie
Moja "przyziemna" :) pasja 21:13, 22 wrz 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Oby tylko wybór był, bo wiesz Danusiu jak to jest... w sumie mają 5szt w szkółce, w tym dwie krzywe, a jedna zupełnie inna kształtem . To mnie zawsze denerwuje... W tych młodych jest wybór, a droższe zawsze pojedyncze sztuki.

No własnie to miałam na myśli, że możesz być zmuszona kupić z tego co będziesz mieć do dyspozycji, bo nastawisz się na pojedyncze, a będą brzydkie albo na odwrót.
Ja ma u siebie na rabacie pojedyncze a jakbym robiła zakole przy placyku pod drzewami to tam bardziej widziały by mi się podwójne, żeby większą osłonę robiły. Na rabacie wydawało by mi się, że u mnie byłoby za dużo, jakby były podwójne.
Wydaje mi się, że planowana ilość dodatkowych nasadzeń ma też znaczenie

A Ty jaki obraz masz w swojej głowie, w którą stronę Cię bardziej ciągnie

Ogródek Agam 20:33, 22 wrz 2014

Do góry
bdan nie wiem które lepsze, obydwie mają w sobie to coś. Limonkowy kolor Limelight jak dla mnie nie do podrobienia , a przebarwiające się teraz vanilki zwalają z nóg. Sama nie wiem, trzeba mieć i to i to
Ale podpowiedziałam . Fakt limki nie zachwycają w tym roku, ale to w głównej mierze zależy od podlewania.
Nie mogę uwierzyć że ktoś kopiuje zdjęcia mojego ogrodu

Jagodaa około 80cm od siebie.
Ale był mecz , eM zawału mało nie dostał.

A_gawa ,

BusyBee Vanilki koniecznie trzeba dokupić, w zeszłym roku miałam 3 sztuki, teraz mam 5, w przyszłym pewnie 7, chyba że jeszcze w tym roku coś upoluję

leon60 tak, tak , ale sobie słodzimy

elzbieta_g wczoraj depresja, dzisiaj powtórka , ale od środy powinno być już tylko lepiej , tego się trzymajmy.

Loosiuu z lotu ptaka już tak gęściutko nie wygląda

Izus rabatka ma około 4,80 m, coś koło tego. Za hortkami są 3 gracki posadzone co 80cm, potem perukowiec i znowu jeden gracek. Przed 6 hortensji co 80. Gracki i hortki sadzone w 2011 roku, hortki przez te 3 lata dwukrotnie przesadzane, gracków chyba nie ruszałam.
2011 rok, teraz jest tu więcej hortensji i rabata jest wyprostowana i dużo głębsza.

Tusiala , miód na moje zziębnięte serducho

Iwk4 chyba rano i późnym popołudniem jest tu cień.
Moja "przyziemna" :) pasja 20:14, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Wg mnie obojetnie jakie kupisz, będzie fajnie. W momencie zakupu będziesz widzieć, które Ci bardziej podchodzą.

Oby tylko wybór był, bo wiesz Danusiu jak to jest... w sumie mają 5szt w szkółce, w tym dwie krzywe, a jedna zupełnie inna kształtem . To mnie zawsze denerwuje... W tych młodych jest wybór, a droższe zawsze pojedyncze sztuki.
Moja "przyziemna" :) pasja 20:04, 22 wrz 2014

Do góry
Wg mnie obojetnie jakie kupisz, będzie fajnie. W momencie zakupu będziesz widzieć, które Ci bardziej podchodzą.
Pomóżcie wyczarować mi ogród 19:46, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

U nas jest ekspres służbowy, więc codziennie sporo kawy idzie, myślę, że ze 100 kaw jest robionych.
Większość osób pamięta, że ma mi zsypywać, więc co druki dzień pół dużej reklamówki jest

O, jak fajnie, ja tak nie mam. U mnie w pracy każdy sobie, więc i fusów nie ma jakiś znaczących ilości
Pomóżcie wyczarować mi ogród 19:44, 22 wrz 2014

Do góry
Viola napisał(a)

Nieeeee Ale chyba się przerzucę na kawę fusiastą, żeby dla tych robaczków nazbierać co ich jeszcze nie mam

U nas jest ekspres służbowy, więc codziennie sporo kawy idzie, myślę, że ze 100 kaw jest robionych.
Większość osób pamięta, że ma mi zsypywać, więc co druki dzień pół dużej reklamówki jest
Pomóżcie wyczarować mi ogród 19:36, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
A zabrałaś dzisiaj ręczniczki, bo jak tak , ale tylko z jednej

Nieeeee Ale chyba się przerzucę na kawę fusiastą, żeby dla tych robaczków nazbierać co ich jeszcze nie mam
Pomóżcie wyczarować mi ogród 19:24, 22 wrz 2014

Do góry
A zabrałaś dzisiaj ręczniczki, bo jak tak , ale tylko z jednej
Pomóżcie wyczarować mi ogród 19:19, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Całe szczęście, że nie jest tak jak na wyspie Brać było, że w WC zuzyty papier nalezało wrzucac do kosza, bo to byłby dopiero rarytas

Też o tym pomyślałam, ale nie, taka to już nie jestem Ręcznik papierowy wystarczy
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:40, 22 wrz 2014

Do góry
Lece, bo po młodego musze jechać; miłego popołudnia życzę
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:40, 22 wrz 2014

Do góry
Całe szczęście, że nie jest tak jak na wyspie Brać było, że w WC zuzyty papier nalezało wrzucac do kosza, bo to byłby dopiero rarytas
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:38, 22 wrz 2014

Do góry
Toszka ja z ogrodem w połowie drogi jestem, 12 ar do zagospodarowania jest jeszcze i jakoś go musze fajnie i w miarę do ogarnięcia dla naszy dwóch par rąk zrobic.
Koncepcji nie mam jedynie wiem, że jakies fajne drzewa chciałabym miec, ale jak je wkomponowac

Coś fajnego mogłabyś polecić, ale to już może u mnie, bo Violka może nie strzymac mojej prywaty
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:36, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Viola jak Ty te ręczniki będziesz zbierać, a Toszka potwierdzi, że sie nadają, to ja nie wiem czy dam rady się powstrzymać

Nadają się, nadają. Prawda Toszka?, toż to sama celuloza
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:34, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Mój jak gadam że tak, czy tak to raczej nie bierze udziału w dyskusji, bo twierdzi, że co on wymysli to ja i tak po swojemu zrobię.
Tez mnie to wkurza bo w planowaniu czuję się osamotniona bardzo

Uwierz, że to lepsza opcja i nawet nie wiesz jak jesteś szczęśliwa
Ja z kilkoma rabatami stoję w miejscu juz drugi rok, bo pomysły mojego męża (których to przecież nie moge torpedować) powodują, że czekam, aż mu te pomysły przejdą
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:34, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Odnosnie
- kawy-herbaty-ręczników?

No przecież odnośnie wszystkiego razem. Ja w pracy jeszcze nie zbierałam, a kawy mało piję i tylko rozpuszczalną więc ubogo w moim kompostowniku (bez kawy). A jak będą robale na wiosnę to mus im kawy dać
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:33, 22 wrz 2014

Do góry
Viola jak Ty te ręczniki będziesz zbierać, a Toszka potwierdzi, że sie nadają, to ja nie wiem czy dam rady się powstrzymać
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:32, 22 wrz 2014

Do góry
Viola napisał(a)

Ale mi pomysł podsunęłaś!

Odnosnie
- kawy-herbaty-ręczników?
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:31, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
No normalne nie jesteśmy, ja w pracy mało że latam i co chwilę kawę do raklamówki zsypuję, jak mam moczek z herbaty do kosza wrzucić to się zastanawiam czy nie spakować a ostatnio w łazience to mnie myśli naszły, czy te reczniki papierowe co ręce wycieramy do kompostu by się nie nadały.

Ale latac po firmie i worki z łazienek z ręcznikami zbierać to już chyba byłoby przegięcie

monitor oplułam , a ząb mnie boli i spuchnięta jestem (byłam u dentysty i to on mnie tak załatwił) To był prawdziwy smiech ze łzami w oczach
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:30, 22 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
No normalne nie jesteśmy, ja w pracy mało że latam i co chwilę kawę do raklamówki zsypuję, jak mam moczek z herbaty do kosza wrzucić to się zastanawiam czy nie spakować a ostatnio w łazience to mnie myśli naszły, czy te reczniki papierowe co ręce wycieramy do kompostu by się nie nadały.

Ale latac po firmie i worki z łazienek z ręcznikami zbierać to już chyba byłoby przegięcie

Ale mi pomysł podsunęłaś!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies