agam
20:33, 22 wrz 2014

bdan nie wiem które lepsze, obydwie mają w sobie to coś. Limonkowy kolor Limelight jak dla mnie nie do podrobienia
, a przebarwiające się teraz vanilki zwalają z nóg. Sama nie wiem, trzeba mieć i to i to 
Ale podpowiedziałam
. Fakt limki nie zachwycają w tym roku, ale to w głównej mierze zależy od podlewania.
Nie mogę uwierzyć że ktoś kopiuje zdjęcia mojego ogrodu

Jagodaa około 80cm od siebie.
Ale był mecz
, eM zawału mało nie dostał.
A_gawa
, 
BusyBee Vanilki koniecznie trzeba dokupić, w zeszłym roku miałam 3 sztuki, teraz mam 5, w przyszłym pewnie 7, chyba że jeszcze w tym roku coś upoluję
leon60 tak, tak
, ale sobie słodzimy 
elzbieta_g wczoraj depresja, dzisiaj powtórka
, ale od środy powinno być już tylko lepiej
, tego się trzymajmy.
Loosiuu z lotu ptaka już tak gęściutko nie wygląda
Izus rabatka ma około 4,80 m, coś koło tego. Za hortkami są 3 gracki posadzone co 80cm, potem perukowiec i znowu jeden gracek. Przed 6 hortensji co 80. Gracki i hortki sadzone w 2011 roku, hortki przez te 3 lata dwukrotnie przesadzane, gracków chyba nie ruszałam.
2011 rok, teraz jest tu więcej hortensji i rabata jest wyprostowana i dużo głębsza.
Tusiala
,
miód na moje zziębnięte serducho 
Iwk4 chyba rano i późnym popołudniem jest tu cień.

Ale podpowiedziałam

Nie mogę uwierzyć że ktoś kopiuje zdjęcia mojego ogrodu

Jagodaa około 80cm od siebie.
Ale był mecz

A_gawa

BusyBee Vanilki koniecznie trzeba dokupić, w zeszłym roku miałam 3 sztuki, teraz mam 5, w przyszłym pewnie 7, chyba że jeszcze w tym roku coś upoluję

leon60 tak, tak

elzbieta_g wczoraj depresja, dzisiaj powtórka

Loosiuu z lotu ptaka już tak gęściutko nie wygląda

Izus rabatka ma około 4,80 m, coś koło tego. Za hortkami są 3 gracki posadzone co 80cm, potem perukowiec i znowu jeden gracek. Przed 6 hortensji co 80. Gracki i hortki sadzone w 2011 roku, hortki przez te 3 lata dwukrotnie przesadzane, gracków chyba nie ruszałam.
2011 rok, teraz jest tu więcej hortensji i rabata jest wyprostowana i dużo głębsza.
Tusiala

Iwk4 chyba rano i późnym popołudniem jest tu cień.