Witaj Lindsay80 -jak dobrze pamiętam to Damica jest sadzona co 80 cm, a rabata ma 100 cm. Kulki są jednak posadzone bliżej trawy bo chciałam zostawić więcej miejsca od strony podjazdu dla kilku nieposkromionych kierowców w rodzinie
Jak planujesz przedpłocie na przyszły sezon to i tak szacun-ja zanim dotrę za granice ogrodzenia to minie chyba tysiąc lat. Inspiracja Lindsay80 zacna-jedno z piękniejszych przedpłoci O
niesamowicie!!! nie dopatrzyłam wczoraj, Edytka, wspaniała robota!! Jak sprawdza się Wam sprawdza zabudowa przy tarasie?
P.s. o takich wiśniach marzę tylko przed ogrodzeniem to taki cichy plan na przyszły sezon!
Edytko sadziłam czosnek główkowaty w molinie i perowskia na wykuszowej.Przy gabionie Gladiatora,ale nie tyle co bym chciała (niestety te cebule pierońsko drogie),Purple Sensation oraz Purple King z przodu domu.Krzyśki udało mi się w tygodniu wsadzić.
Na trawnik pryskałam Mniszkiem,bo został mi jeszcze to chciałam wykorzystać.Zastanawiam się teraz ile odczekać do nawożenia.
Jak miło mi Cię widzieć u mnie lecę kawę robić ......ogród tworzę od roku cały czas ,( w zimie nie .... )....gdy tylko mam wolne to w nim grzebię .....mam nadzieję ,ze wszystko się rozrośnie i będzie ładne (jest on moją odskocznią od wszystkich problemów )
Ps. Przedpłocie mam jeszcze nie ruszone -sama trawa i parking będę się na Twoim wzorować ....ale to przyszły sezon
Trawiszcza jak co roku masz bezkonkurencyjne!
Z ciskami będzie super, ale buksy na smieci poszly? Nie chcialas w jakims odludnym miejscu przywracac ich do świata żywych?