Agatko, witaj w moich skromnych progach. Zaglądaj, zaglądaj, ale, póki co niewiele u mnie się dzieje, do mojej wiosny jeszcze dobry miesiąc, bo tradycyjnie w ogrod zajrzę koło 1 marca. Do Twojego przedziwnego oczywiście zajrzę.
Miłego weekendu!
Nie mam doświadczeń z sadzeniem tej serduszki pod drzewami. Wydaje mi się, że one wręcz lubią cień. Szybko się rozrastają. Gdybyś chciała to nie ma problemu. Mam ich nadmiar.
AgataM - Zdjęcie jest z okna, jakieś 3,5m. Wiewiórka chyba nie bardzo rozumie, że wystawiłam ten karmnik po to, żeby mieć co zimą oglądać i że wypada się zachować odpowiednio. No ale gdyby z drugiej strony wchodziła to tej cudnej kity nie byłoby tak pięknie widać.
Basia, Wiola, Natalia - Cieszę się, że i Wam podoba się to zdjęcie.
Gosiek - Tam jest tylko słonecznik, więc wydaje się, że żywi się trochę słonecznikiem. Zachodzi też do innych karmników.
Sasiedzi z kazdej strony a na poczatkubylismy oddzieleni tylko niskimi plotami. Nie ukrywam ze marzy mi sie wieksza prywatnosc w naszym malutkim ogrodzie. Poki co obserwujemy budowe za plotem i myslimy jak zagescic ten obszar. Zdjecie wykonane po wyburzeniu starego domu
Dzień dobry,
obejrzałam cały wątek i jestem zachwycona zmianami, jakich dokonaliście w swoich ogrodach. Ile pracy, pasji i sił potrzeba! Wiem coś o tym .
Nieśmiało, ale - co tam! - pokażę kilka swoich metamorfoz.