Nawet Sebek się poddał. Nie ma szans na choćby w miarę systematyczne odwiedziny w zaprzyjaźnionych ogrodach.
Aniu, krzesełka przygotowane, serdecznie zapraszam na kawkowe tête-à-tête.
Sebek, byłam kiedyś 'maniaczką' czytania. Czytałam wszystko, co mi wpadło w ręce.
Ale dzisiejszy świat i rozwój technologii, pozwala mi na to, że korzystam z audiobooków
Za to wszyscy Ci, którzy próbują wydawać coś drukiem, niestety przegrywają z kimś takim jak ja...
Komputer, internet i telefon - tylko w taki sposób komunikuję się ze światem - bo od paru miesięcy nie mam również telewizora
To książka....dla mnie lekturę przeczytać to masakra Za to gazetki ogrodnicze jakoś z chęcią oglądam Dzisiaj kupiłem magnolię i myślałem, że dadzą jakieś fajne inspiracje donicowe na jesień - totalna klapa Na szczęście mam pościągane z netu i będę kopiować
No masz, ja się tu męczę, kwiatki wklejam, wybieram długo, bo najwięcej zdjęć jest prześwietlonych, czyli do wyrzucenia, a oni mi tu o wiankach tylko....
A ja tu mam czarnuszkę bardzo fajną, która długo kwitnie i nie wiąże od razu nasienników, jak czarnuszka siewna . To jest nigella hispanica.