Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 22:39, 25 sie 2013

makkasia napisał(a)

A ja nie mogę cię znaleźć ... Napisz do administratora wiadomosć....
Madzenka 22:41, 25 sie 2013

Welka napisał(a)

U Ani byłam, ale tyle linków miałam pootwieranych, że dopiero przed chwilą do nich dotarłam, jutro powyciągam resztę kuleczek, nawet jeśli to nawóz to i tak chyba czymś dodatkowo podleję, żeby dziadostwo się nie zalęgło.
O azofosce muszę zapamiętać albo u siebie musisz ogłosić kiedy sypać i po jakimś tygodniu u siebie będę mogła
Pozdrawiam

Obiecuję trąbić o sypaniu azofoski na wiosnę : w tym roku tak mimo woli sypnęlam... Bo długo była zima, potem wielkanoc a potem pojechałam na narty i nie wiedzieć kiedy weekend majowy był
Madzenka 22:43, 25 sie 2013

Slawko napisał(a)

Bardzo lubiem tą rabatkę Ostnice wymiatają... Tobie się chyba tak nie kładą... bo moje strasznie, chyba po tych mocnych deszczach albo mają za mało wody, bo na brak słońca raczej nie mogą narzekać. Pozdrawiam

Sławko te moje rozplenice na zdjęciu to little bunny - miniaturowe, sztywniutkie są. Medium też podobnie wygladają, tylko giganty się lekko rozlażą, ale one mają ponad 1 m...

Ostnice mam nadzieje, ze się wysieją...
Madzenka 22:45, 25 sie 2013

Lukas napisał(a)
wow! obwódki bukszpanowe rewalacyjne i jakie równiutkie

Jeszcze jedna jest nierówna, ale wiosną już się podciągnie
Szablon stanowił karton od węgla do grilla poprzednio patyczki i sznurek się nie sprawdziły, miałam fale Dunaju.... Teraz opierałam nożyce na kartonie i ciach ciach... W godzinę chyba wszystkie obcięłam a poprzednio przez 3 dni.....
Madzenka 22:48, 25 sie 2013

AniaK napisał(a)
Nie dziwię się, że siedzisz i podziwiasz, pięknie jest.

Szczerze to ja niewiele w ogrodzie siedzę... Chyba że w trawie w czasie ciecia lub plewienia.... Albo siedzę na tarsie gdy mnie plecy od schylania tak bolą, że muszę przymusową przerwę zrobić Ale ja tak lubię I tak w tym roku lajcik w porównaniu z ubiegłorocznym tyraniem przy sadzeniu...
Slawko 22:53, 25 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Sławko te moje rozplenice na zdjęciu to little bunny - miniaturowe, sztywniutkie są. Medium też podobnie wygladają, tylko giganty się lekko rozlażą, ale one mają ponad 1 m...

Ostnice mam nadzieje, ze się wysieją...

O rozplenice nie pytałem ale dobrze wiedzieć Moje ostnice się nie wysiały w zeszłym roku, może dlatego że ma ściółkę z kory
AniaK 23:07, 25 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Szczerze to ja niewiele w ogrodzie siedzę... Chyba że w trawie w czasie ciecia lub plewienia.... Albo siedzę na tarsie gdy mnie plecy od schylania tak bolą, że muszę przymusową przerwę zrobić Ale ja tak lubię I tak w tym roku lajcik w porównaniu z ubiegłorocznym tyraniem przy sadzeniu...

A to tak jak ja, dobrze że te plecy czasem bolą, albo kolana od kucania, bo człowiek przypomina sobie, że czasem trzeba sobie zrobić przerwę
Sebek 23:14, 25 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Sebek a ja raczej myśle o kwadratach.... Zostaje bordowy kln palmowy, ktory mam nadzieję, że kiedyś stworzy piekny parasol. I ma być tak... Chwilka wkleję pinsa

Tylko 10% z tego... I myślę aby zrobić na róznej wysokosci takie klocki
http://pinterest.com/pin/421579215089280326/

Nooo takie coś będzie super
makkasia 23:35, 25 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

A ja nie mogę cię znaleźć ... Napisz do administratora wiadomosć....

mam nadzieję, że teraz mnie znajdziesz
Kasiek 01:58, 26 sie 2013

AniaK napisał(a)

A to tak jak ja, dobrze że te plecy czasem bolą, albo kolana od kucania, bo człowiek przypomina sobie, że czasem trzeba sobie zrobić przerwę

Wszystko boli a my sie cieszymy