Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Borówcowy raj 08:59, 01 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

No a jak ty sobie w ogrodzie radzisz .....no pole do popisu jest podobnie jak u mnie ...... Ja mam tylko problem żeby znaleśc kogoś , kto by mi opryski zrobił .....kompletnie się na tym nie znam...

No widzicie dziewczynki, nie chwaląc się, to ja jestem sprytna - wychowałam sobie Osobistego Ogrodnika Trawniki kosi, opryski robi, roślinki przesadza - i to wszystko w pakiecie małżeńskim

Szczęściara!!!
Boćkowe perypetie ogrodkowe 08:24, 01 lut 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Wpadam tylko na sekundenke z ekspresowym reportazem.

W ogrodzie masakra - resztki metabolizmu zwierzat, porozrzucane nasiona z karmnika i zywotnosc istot poza naziemskich:

Jak widac i duze i male, do wyboru Nie moga sobie pojsc na pola????

Boćku, no przecież one ślepe są, skąd mają wiedzieć, że to nie pole A tak na serio - nie zazdroszczę
Ale traffki masz śliczniusie! Więcej trawek - moje hasło na nowy sezon
Borówcowy raj 08:22, 01 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

No a jak ty sobie w ogrodzie radzisz .....no pole do popisu jest podobnie jak u mnie ...... Ja mam tylko problem żeby znaleśc kogoś , kto by mi opryski zrobił .....kompletnie się na tym nie znam...

No widzicie dziewczynki, nie chwaląc się, to ja jestem sprytna - wychowałam sobie Osobistego Ogrodnika Trawniki kosi, opryski robi, roślinki przesadza - i to wszystko w pakiecie małżeńskim

Jak szukałam męża to w czasie rozmów próbnych nie przewidzialam że zostanę ogrodomaniaczką
No takiej to dobrze wszystko przewidziała.....mój tylko trawę kosi... ....a tomjuż nonus z jego strony
Kubusiowo 08:20, 01 lut 2013

Do góry
Pół nasiennego wykupiłaś chyba Kiedy Ty masz na to jeszcze czas??? Podziwiam wszystkie Twoje czasochłonne zajęcia - od prac plastycznych, przez torty i inne cuda cukiernicze, po bylinówkę angielską i warzywniak!!! No - czyli wymieniłam wszystko to, czego nie robię/nie mam choć powinnam i chciałabym Buziole!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:13, 01 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Irenko masz chyba przetacznik długoslistny, tak mi się wydaje ze zdjęć.

Obiecany rysunek będzie, daj mi kilka dni, żebym się wygrzebała z rodzinnego zawirowania chorobowego.
Anto wciąż chory i bardzo biedny jest, ja też w słabszej kondycji niż zwykle. Ale nie zapomnę, wywiążę się.

Zdrowia wam życzę ...straszna grypa wszędzie panuje.....
Magnolio a zobaczymy kiedyś Twój ogród??
Przebiegłam przez Twoje wpisy i dwa zdjęcia już widziałam gabiony i trawki to coś co lubię..

Magnolio no nie ma rady - musisz w tym roku swój wątek założyć

Irenko jak tam lista zakupów - wymyśliłaś coś? Ja mam problem z M. - powiedział albo kfiatki, albo twarz (w sensie zabiegi kosmet.)- no i co tu wybrać ?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:01, 01 lut 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

drzewa i krzewy. Sprawdzę wiosną. Chcę w tym roku kupić większe serby

Ze 3 większe serby to i mi by się przydały. No nie mogę, już przebieram nóżkami Będę czekać z niecierpliwością na efekty sprawdzania
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 07:59, 01 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A ja wszystkiego jestem ciekawa. Ceszę się , że wrócilaś na forum i inspirujesz!

Nie Kochana, to Ty inspirujesz, ja kopiuję
Borówcowy raj 07:58, 01 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Borówcowy raj 07:49, 01 lut 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)

Borbetko, wybierasz się w tym roku na Gardenię? W ubiegłym roku się wymigałaś Musisz nadrobić zaległości Spotykamy się w sobotę 23.02.

Ależ Ty pamięć masz! Wymigałam się, ale z bólem serca, bo musiałam na inne targi pojechać. Teraz nie mam zamiaru i będę na pewno. Już niedługo prawda? Doczekać się nie mogę.

Pamięć mam - szkoda, że nie do tego co trzeba Cieszę się, że się w końcu spotkamy, poznamy w realu
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:58, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

spoko, mnie tam nie trzeba długo namawiać. Jedna szkółka tuż koło Milicza. W detalu sprzedają tylko w soboty. Podobno warto jechać. Mają ładne, zdrowe rośliny

Supcio x3!!! Kochana jesteś! A co mają w tej szkółce?

drzewa i krzewy. Sprawdzę wiosną. Chcę w tym roku kupić większe serby
Borówcowy raj 20:27, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Borbetko, wybierasz się w tym roku na Gardenię? W ubiegłym roku się wymigałaś Musisz nadrobić zaległości Spotykamy się w sobotę 23.02.

Ależ Ty pamięć masz! Wymigałam się, ale z bólem serca, bo musiałam na inne targi pojechać. Teraz nie mam zamiaru i będę na pewno. Już niedługo prawda? Doczekać się nie mogę.
Ogród z perspektywą na przyszłość 13:26, 31 sty 2013

Do góry
Grupa Wrocławska jest za! (Sorki Madżenko i Noemi, że piszę za Was )
Ale piękne miejsce, baaardzo klimatyczne
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:22, 31 sty 2013

Do góry
Też jestem ciekawa
Ogród z perspektywą na przyszłość 12:28, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
W ubiegłym roku kupowaliśmy bilety na miejscu - nie było żadnych kolejek do kas.

no to super, na miejscu kupimy
Ogród z perspektywą na przyszłość 12:19, 31 sty 2013

Do góry
W ubiegłym roku kupowaliśmy bilety na miejscu - nie było żadnych kolejek do kas.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:03, 31 sty 2013

Do góry
No jednak te zdjęcia widziałam Ale dziękuję Ci baaardzo Irenko!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:45, 31 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

poszukam tę inspirację i ci wkleję naprawdę mistrzostwo! skopiowałam sobie na kartkę
a z hunterkami...jak się powie głośno, co chce w prezencie, to czasami się uda, to dostać
w sobotę na giełdzie się w nich pokażę i strzelicie foto...rany, jak ja wstanę tak wcześnie!!!

Będę Ci baaaardzo wdzięczna - inspiracje Danusi bezcenne!
Metodę głośnego powiadamiania o chciejstwach w okolicy terminów wszelki świąt osobistych znam i stosuję Jednak gdybym powiedziała że chcę hunterki za taaakie pieniądze, to równie dobrze mogłabym zażyczyć sobie gwiazdkę z nieba
Będziesz na pewno najmodniejszą ogrodniczką na giełdzie!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:34, 31 sty 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

spoko, mnie tam nie trzeba długo namawiać. Jedna szkółka tuż koło Milicza. W detalu sprzedają tylko w soboty. Podobno warto jechać. Mają ładne, zdrowe rośliny

Supcio x3!!! Kochana jesteś! A co mają w tej szkółce?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:18, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

I wszystko jasne, jest nowa koncepcja! a te tuje uwielbiam i w tym roku dosadzę więcej i tworzę kompozycję z nimi i wrzosami wypatrzyłam to wśród Danusi zdjęć, piękne

Irenko, nie bądź chitra podrzuć te zdjęcia Danusi (linka?), bo ja nie trafiłam na nie...
A dziś super pogoda na Twoje nowiutkie hunterki Booooskie są!!!

poszukam tę inspirację i ci wkleję naprawdę mistrzostwo! skopiowałam sobie na kartkę
a z hunterkami...jak się powie głośno, co chce w prezencie, to czasami się uda, to dostać
w sobotę na giełdzie się w nich pokażę i strzelicie foto...rany, jak ja wstanę tak wcześnie!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:12, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

się urlopuję , właśnie jestem w Poznaniu.
Rękę trzymam na pulsie. W ubiegłym tygodniu widziałam się z właścicielem Sasanki. Podpowiedział jeszcze kilka namiarów . Już się nie mogę doczekać

Supcio! Jak mawia mój Jasiu To Ty się urlopuj miło, a po powrocie będę Cię gnębić o te namiary Chyba, że na Gardenii puścisz parę z ust

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies