Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Zeta 21:19, 31 sty 2013

magnolia napisał(a)
Irenko masz chyba przetacznik długoslistny, tak mi się wydaje ze zdjęć.

Obiecany rysunek będzie, daj mi kilka dni, żebym się wygrzebała z rodzinnego zawirowania chorobowego.
Anto wciąż chory i bardzo biedny jest, ja też w słabszej kondycji niż zwykle. Ale nie zapomnę, wywiążę się.

Zdrowia wam życzę ...straszna grypa wszędzie panuje.....
Magnolio a zobaczymy kiedyś Twój ogród??
Przebiegłam przez Twoje wpisy i dwa zdjęcia już widziałam gabiony i trawki to coś co lubię..
Rench 21:29, 31 sty 2013

Pozdrawiam Irenko
gierczusia 21:38, 31 sty 2013

Irenko a warto na tę Gardenię jechać ??? ... I czy trzeba się w tira zaopatrzyć ??
monteverde 21:41, 31 sty 2013

irena_milek napisał(a)

czekam na takie widoki

Irenko, ten przetacznik to jaka odmiana? Podoba mi się bo wysoki i długaśne ma kłosy! Jak ci się rozsieje, to o sadzonki poproszę

Basiu, nie wiem, bo starsza pani na bazarku je sprzedawała bez nazwy; wiem, ze coś się posiało, jak tylko namierzę siewki, a w tym miejscu nie plewię, na pewno ci podrzucę
on w porze kwitnienia miał blisko 80 cm

wąskolistny już Magnolia pisała, Florini ma
Bogdzia 21:48, 31 sty 2013

Zeta napisał(a)

No i już Cię poznam jak gdzieś zobacze

Po tej spódnicy????

Hahahah no a myslalaś że po czym hihi??

No mogłabyś już twarz ze zdjecia zapamiętac , ale spódnicę chyba łatwiej tym bardziej że zawsze w niej jest. Ja tez tak bym w jednym chodziła jak jakiś ciuch polubię a szczególnie dlatego że ciuchów kupowac nie lubię.
Madzenka 06:42, 01 lut 2013

Jak tyle stron przeczytać, do pracy nie powinnam iść.... Dobrze, źe dzisiaj pijątek

Jutro koniecznie zaprezentuj hunterki na giełdzie!!!
Daneczka69 07:02, 01 lut 2013

Wszystkiego miłego Irenko
Wieloszka 08:13, 01 lut 2013

Zeta napisał(a)

Irenko masz chyba przetacznik długoslistny, tak mi się wydaje ze zdjęć.

Obiecany rysunek będzie, daj mi kilka dni, żebym się wygrzebała z rodzinnego zawirowania chorobowego.
Anto wciąż chory i bardzo biedny jest, ja też w słabszej kondycji niż zwykle. Ale nie zapomnę, wywiążę się.

Zdrowia wam życzę ...straszna grypa wszędzie panuje.....
Magnolio a zobaczymy kiedyś Twój ogród??
Przebiegłam przez Twoje wpisy i dwa zdjęcia już widziałam gabiony i trawki to coś co lubię..

Magnolio no nie ma rady - musisz w tym roku swój wątek założyć

Irenko jak tam lista zakupów - wymyśliłaś coś? Ja mam problem z M. - powiedział albo kfiatki, albo twarz (w sensie zabiegi kosmet.)- no i co tu wybrać ?
Milka 10:54, 01 lut 2013

Ula...nic nie wywalam, jak fajnie cię widzieć spódniczka, teraz wiem, czemu ją tak pokochałaś, idealna do ogrodu..i piękną hortensję sadzisz!!...i synuś jak dzielnie pomaga. ja na okrągło w dresikach, a latem w szortach i bereciku..bo ciągle włosy o gałęzie zahaczam i wyglądam, jakby pierun we mnie strzelił!
sąsiedzi do moich dziwactw już nawykli
no i dziewczyny już cię rozpoznają, po spódniczce

Gabrysia....czyli wszystkie podobnie ale jak nam wygodnie!.też nie cierpię jak mi włosy lecą!
może na giełdzie czarny berecik z antenką dostanę

Aniu.u mnie frencz mimo rękawic, nie wiem jak to się dzieje!!!

Gierczusiu.no uśmiałam się, idealny wizerunek torby i hunterki...na Gardenii będę 1 raz, myślę, ze warto..choćby po to, żeby się spotkać

Jagoda miło cię gościć i dziękuję za ciepłe słowa wiosna jednak idzie, czarowanie było!

Bożenko....widziałam tego przetacznika u Ani, piękny, chyba nawet lepiej mi się podoba ta plama zrobiła się w jednym sezonie, jakoś szybko te kolory o których mówisz też lubię i chyba u mnie dominują!

Wiunia...u nas wieje nadal, ale sucho jest i hura....ani jednego kopca! czyżby walka z kretami wygrana?

Magnolio...wiem, że mały szpital u ciebie, spokojnie, poczekam, najpierw zdrowie i rodzina!! i wiesz, że ja też w pierwszym rzędzie siedzę i czekam na twój wątek, sporo się nauczymy

Reniu macham i pozdrawiam!!

Aniu monte.nieustannie cię podziwiam, ile ty wiesz o roślinach i bez problemu rozpoznajesz! ja dopiero tu na forum cosik wiem o bylinach, ale nadal czarna magia!!

Bogdziu, nie wiem jak to jest, ciuchów kupować nie lubię, a mam ich całe szafy, zawsze mimochodem i przez przypadek!, ale ulubione do ogrodu mam już od 97 roku!! i żyją!

Marzenko, nie czytaj...trochę imprezki było u Madzi, ciut u Zety buszowałyśmy, tobie, bo w podróży spokój dałyśmy i tak na spokojnie dzień na forum przeleciał pewnie że ubiorę, fotka musi być

Daneczko, zakładaj wątek, jak dobrze pamiętam był...a potem zniknął..wiesz, że oprócz kwiatkó i zabawa na całego buziam

Wieloszka...nic nie wymyśliłam!!! Ewa prosiła mnie o szafirki, dla siebie będę szukać duże kule wiklinowe, widziałam fajne na Broniszach, ale lotem nijak capnąć je, no i czy ja wiem....nie wiem, co tam mi wpadnie w oko, ja kupuję intuicyjnie, bez planu
wybrałabym kosmetyczkę, a zamiast kwiatków będziesz miała nas po zimie mus taka wizyta

Pszczelarnia 11:00, 01 lut 2013

irena_milek napisał(a)
a te kaloszki tez lubię

Ja je też lubię. Co nie oznacza, że je mam. Ireno szalejesz po świecie wystaw gardeniowych.