Ogród nie był zbyt piękny, ale bardzo za nim tęsknię Kwiecie Holandii . Pracuś Teść z fotelami - nie chciałby mnie odwiedzić? Znając Teściów - bardzo chętnie. Może wpadniemy wiosną Jeżeli zapraszasz ps. Jeżeli jesteś zainteresowana mebelkami to pźną wiosną będą w sprzedaży Będą też inne mebelki. Połączenie metalu z drewnem Sama dostałam taki wg mojego projektu jako podstawka pod winko Wrealu lepiej sie prezentuje A donice takie jak Twoje też będą ? stolik super ... jak dobrze, że się widzimy już wkrótce [/quo będą,będą
Ogród nie był zbyt piękny, ale bardzo za nim tęsknię Kwiecie Holandii . Pracuś Teść z fotelami - nie chciałby mnie odwiedzić? Znając Teściów - bardzo chętnie. Może wpadniemy wiosną Jeżeli zapraszasz ps. Jeżeli jesteś zainteresowana mebelkami to pźną wiosną będą w sprzedaży Będą też inne mebelki. Połączenie metalu z drewnem Sama dostałam taki wg mojego projektu jako podstawka pod winko Wrealu lepiej sie prezentuje
Ogród nie był zbyt piękny, ale bardzo za nim tęsknię Kwiecie Holandii . Pracuś Teść z fotelami - nie chciałby mnie odwiedzić?
Ogród nie był zbyt piękny, ale bardzo za nim tęsknię
Moniko, macham z balkonu w Poznaniu uprzejmie donoszę, że na Grouponie są bilety na Gardenię
Moniko, macham z balkonu w Poznaniu uprzejmie donoszę, że na Grouponie są bilety na Gardenię A ja nie dostałam tej oferty Za to wszystkie inne badziewne tak...
W ubiegłym roku kupowaliśmy bilety na miejscu - nie było żadnych kolejek do kas.