Danusiu, gdzie Ty takiego Witka znalazłaś??? A może to On znalazł Ciebie??? Jesteście wspaniałym Timem. Miło się o Was czyta... życzę Wam jeszcze dziesiątki takich Świąt, w tak wspaniałej atmosferze, wśród tylu przyjaciół i fanów
No i wszytko jasne.... jestem nieperfekcyjna Aż mi humor poprawiłaś i lekka złość odeszła na nieperfekcyjnego
I buziaczki za preferowanie koloru czerwonego
I jak miło kolejne święta spędzać myślami z powiększonym gronem przyjaciół
Pieczyste się piecze, sałatka i inne takie porobione Pijemy kawkę z Witkiem, cóż może być przyjemniejszego, gdy obok pachnie świętami i świeci choinka? Tylko jedyny minus, że człek coraz starszy jest
No i tak sobie rozmawiamy, że już tyle lat jesteśmy razem (31)
Picuś glancuś to po zmywaniu Witka Dzisiaj w radiu usłyszałam taki kawał
Wiecie kto to jest Perfekcyjna Pani Domu? Ta, co ma Perfekcyjnego Pana Domu" On (Witek) sprząta dziś, a ja gotuję i dopadam do sklepu co jakiś czas na uzupełnienia braków
O to czekam na fotki bom ciekawa Pani mnie ostrzegała przed białymi kulkami … jak są nie ten teges i opadną gdzieś niespostrzeżenie to może się pokleić co nie co … a jak dobrze się trzymają to nie trzeba ruszać .
Danuś.. tylko to cholerka się samo nie zrobi... M sie smieje, że wykonuję plan na kolejny rok Wolałabym aby coś pokroił, czy pomógł niż mnie rozgrzeszał, że plan roczny wykonuję...
Ale u nas jedno i drugie za kuchnia nie przepada.. Kuchnia jest fajna bo tu życie towarzyskie się toczy...... i tyle fajnego z kuchni No i jak się gotuje to się brudzi
Za to dziś jak byłam w sklepie (masakra, zakupów też nie lubię, sklep którego nie znam, ale tu najlepsza promocja na łososia była, a rodzina zażyczyła sobie gravlaxa!!) .. podchodzi młoda kobitka i się pyta czy jestem MaŁĄ MI? Jedna przyjemna rzecz z tych zakupów...
Ania, ja tak samo, garów nie cierpię, odsuwam tę chwilę na koniec. Nie znoszę kuchni i tego gorąca. Chyba pójdę jutro grabić po wichurze zamiast w garach mieszać.
Do niego idealne byłyby bombki - nazwa moja osobista... róż rozpuszczony w szampanie... specyficzny, delikatny, śliczny, niesamowity i niespotykany, jedyny w swoim rodzaju, widziałam taki w hurtowni na początku grudnia... mocny fiolecik bombek jakby za mocny musisz dodać nieco różu przejściowego między bielą a fioletem a boa - nie ma mocnych