Najbardziej cieszę się z rozkminek..bardzo lubię jak coś się dzieje
Tak tak będę sadzić po jednej/co 90 cm/
Teraz chce posadzić właśnie hortensje i może uda się jeszcze trawy. .wypełniacze póżniej
Ponieważ analizując pod względem urody, kompozycji i piękna rabat musiałabym zacytować WSZYSTKO, a to trochę czasu by zajęło zacytuję jedno zdjęcie, które w dziwny sposób przemówiło mi do wyobraźni: Tu chyba dereń, jak dobra wróżka/czarownica? roztaczająca opiekę nad tym wzgórzem absolutnie NIE chaosu. Gdyby nie to, że nazwa jest bardzo sympatyczna, namawiałabym cię na zmianę nazwy wątku
Swoją drogą, jakie tam molinie masz? Tak sztywno stoją i są dość wysokie skoro zza hortek jeszcze dają radę wyjrzeć.
Do porannej kawy dzięki Tobie Haniu byłam w Norwegii
Piękny kraj, choć na życie ciekawa jestem, jak to jest mieszkać, gdy tak długo ciemno i chłodno, szczególnie na północ od Oslo.
Mnie w tym roku jakoś szczególnie smuci, że dzień coraz krótszy. Trochę nas to lato rozpieściło, dużo słońca mieliśmy w Małopolsce.
Masz tę samą starą odmianę rozchodnika, wiesz, że mój szpaler po raz pierwszy choruje. Kwiaty przestały się otwierać, łapać kolor, zasychają, liście też niemrawe. Czyżby choroba grzybowa?
I jeszcze pytanie o postument, to beton? Czy inny materiał?