Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:18, 06 sie 2013

Do góry
Tiaaa - popatrz wyżej Ale ja przeczytałem u Marzeny co u niej to mój problem to pikuś...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:12, 06 sie 2013

Do góry
Dzisiaj spędziłem bardzo miły dzień Płynąłem Dunajcem, bo jak ogrodniczki w Inwałdzie dowiedziały się, że nie byłem na spływie to nie mogły uwierzyć...A ja je nieświadomie okłamałem, bo byłem jak miałem 3 latka Ogólnie szału ni ma
Ale ja nie o tym chciałem pisać....Chciałem poruszyć temat mojego trawnika o ile jeszcze mogę tak go nazwać.....Paczcie jak wygląda....

Jak padało i było mokro to było OK, ale że teraz są upały, a ja kosiłem wysoko, to niestety mimo podlewania trawnik w dolnej części usechł....Na siano......No to oczywiście "geniusz" postanowiłem mu "pomóc" - wziąłem za mój ręczny wertykulator i jazda!...W tle widać ile siana mi wyszło na tym kawałku, a jeszcze ile zostało na trawie...Przy tym zabiegu okazało się, że mam również nornice i pędraki w trawie, bo wychodziły mi całe żółte płaty....Jutro muszę dosypać nasiona traw z dobrą ziemią, nawóz regeneracyjny i nie wiem czy nie zakupię białej włókniny, żeby nasiona nie wysychały.... Oczywiście trawnik w całym ogrodzie tak wygląda - a nawet gorzej Ciekawi mnie ile zajmie mu zagojenie się.....Ehhhhh te nasze ogródki... Ale nikt nie mówił, że będzie zawsze pięknie i kolorowo
Mieczyki dla Was

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:15, 06 sie 2013

Do góry
Ajajajaj - jest przepięęęęknie - jak to wszystko niesamowicie rośnie......I nie narzekaj na trawnik......Jak chcesz zobaczyć mój to potem zapraszam....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:08, 06 sie 2013

Do góry
Ajjjjjj niedobrze......Ale możesz normalnie funkcjonować - chodzić, jeździć autem??
Kubusiowo II 21:06, 06 sie 2013

Do góry
Zależy od rodzaju i ilości podanych napojów
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:08, 06 sie 2013

Do góry
Irenko - współczuję z tymi robalami....
Ale w ogrodzie cuudnie - i te kanciki!!! Jestem bardzo ciekawy zmian

Aha - anabelki posadź luźniej....Moje też takie sadziłem, a po dwóch latach są jak niezłe okazy ze szkółki - wystarczy co 40-50 cm Chyba, że przesadzisz je za rok albo dwa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:02, 06 sie 2013

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:47, 06 sie 2013

Do góry
anna_g napisał(a)

Sebastian - co/kto to jest "pipol" proszę Cie????
Pozdrawiam

Pipol- z ang. People, czyli ludzie, czlowieki
Działka wkoło Lubczyka :) 08:51, 06 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Najlepsze pomysły na planowanie ogrodu wpadają, gdy się nie myśli tylko o ogrodzie Także może Cię olśnić w każdej chwili - przy grillu, kawie czy robieniu obiadu
Ja również pozdrawiam

witaj Sebku
racja, zawsze może wpaść ciekawy pomysł do głowy, jak z tą huśtawką zamiast ławki, po "wizycie" w Twoim ogrodzie
pozdrawiam i zapraszam do mnie częściej
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:19, 05 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ania no mus kulek dokupić Ale jakie to jest cuuudne.....

Od jutra lustruję banki Szukam luk w zabezpieczeniu Mus dokupić kulek....
Albo sprzedam 3 koty... bezpańskie, siedzą u mnie całymi dniami.....

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:07, 05 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ania - placki znikną....Choć przed spotkaniem raczej nie Wyrywaj i rób dosiewkę jeśli chcesz mieć idealnie Ale jaka zielona ta trawa!!!! Hakone rzeczywiście gęsto - ale efekt od razu!
Sebek to się nazywa nadgorliwość a mój psor od historii kiedyś mówił że ta gorsza od faszyzmu .... i mam placki... a trafka faktycznie najzieleńsza w okolicy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:56, 05 sie 2013

Do góry
asc napisał(a)
Anno_g - ja Cię chyba palnę w łeb..... ja ci dam Ciocię Anię.......... ja mam kuzynów i kuzynki w wieku Sebka.... a nawet jak jestem dla kogoś ciocią to mi mówią po imieniu Teraz przekabacam chrześniaczkę by mi też tak zaczęła mówić.. bo ciocia jestem do wieku 18 lat... A potem równouprawnienie Razem grandzimy.. i nie wypada by mi publicznie krzyczeli ciocia...... toż to wstyd.... aż się gifek tu odpowiedni ciśnie w by wstawić

Ha... jak to mówią uderz w stół A czy ja napisałam że od "cioci Ani-asc" A bo to jednej cioci... Ania jest Ale jak już tak kcesz to ok. Uprasza się o nie bicie mnie Sebuś skończył już 18 lat - równouprawnienie jest możliwe

Sebek napisał(a)

Ania- nie dziwie sie Twojemu bulwersowi Latwiej sie z Toba idzie dogadac niz z niejednym pipolem w moim wieku

Sebastian - co/kto to jest "pipol" proszę Cię??? tak z ciekawości

A zdjęcia robisz coraz piękniejsze - myślałam przyznaję że dokupiłes coś do makro... Ja czasowo nie bardzo, ale muszę się zabrać za "foto ćwiczenia"... jak widac da się cuda robić tym aparatem

Pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:49, 05 sie 2013

Do góry
Ania no mus kulek dokupić Ale jakie to jest cuuudne.....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:44, 05 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Śliczne te kropelkowe fotki, a ta powyżej najbardziej mnie urzekła
Po prostu ogród... 22:24, 05 sie 2013

Do góry
Hahaha - to jest HIT
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:17, 05 sie 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebciu obiecuję specjalnie dla Ciebie gromadzić inspiracje Co byśmy robili zimą jesli nie planowali zmiany na wiosnę Widziałeś rabaty kwiatowe w takie odcienie pójdę : niebieski, róż, pink i wrzos

Ja nadal nie mogę wyjść z zachwytu.....Resztę też oglądam, ale te kwiatowe najlepsze.....Nie mogę się doczekać zmian u Ciebie - będzie cuuudnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:12, 05 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Czekam I wiesz - nie wiem czy Cię uwielbiać czy znienawidzić Za Twoje konto w Pintereście - bo mam ochotę prawie wszystko u siebie zmienić....I nawet wiem gdzie co by rosło..... No gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie???? Dodaję do zakładek

Sebciu obiecuję specjalnie dla Ciebie gromadzić inspiracje Co byśmy robili zimą jesli nie planowali zmiany na wiosnę Widziałeś rabaty kwiatowe w takie odcienie pójdę : niebieski, róż, pink i wrzos
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:08, 05 sie 2013

Do góry
Czekam I wiesz - nie wiem czy Cię uwielbiać czy znienawidzić Za Twoje konto w Pintereście - bo mam ochotę prawie wszystko u siebie zmienić....I nawet wiem gdzie co by rosło..... No gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie???? Dodaję do zakładek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:24, 05 sie 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Właśnie niedługo takie rabaty zobaczę, bo będziemy na rabacie Pieta w Anglii i w pięknym ogrodzie preriowym Nigdy nie byłam w sierpniu, więc tym bardziej jestem ciekawa tych kwiatów późnego lata.

Danusiu zakochasz się w tym na pewno
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:23, 05 sie 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)
a to na pewno zurawka? Bo tak jakoś jakoś się jeży na rabacie?

Masz rację - to jeżówki Ale my z Madżenką na żurawki w tym roku narzekamy A co najlepsze - te sadzone w tym roku mają się super, najgorsze stare egzemplarze.....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies