Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Sebek 22:08, 05 sie 2013

Czekam I wiesz - nie wiem czy Cię uwielbiać czy znienawidzić Za Twoje konto w Pintereście - bo mam ochotę prawie wszystko u siebie zmienić....I nawet wiem gdzie co by rosło..... No gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie???? Dodaję do zakładek
Madzenka 22:10, 05 sie 2013

Przed

W trakcie...

po ... '

przesadziłam kosodrzewinę na nóżce.... a miałam to zrobić jesienią.... w ciągu roku kosdrzewina czterokrotnie zmieniła lokalizację.... mam nadzieję, ze już na docelowe miejsce ...
Przesadziłam również 3 ubiegłoroczne kostrzewy na rabatę.... mam dysonans rozmiarów... ale cóż wytrzymam
Madzenka 22:11, 05 sie 2013

I jeszcze raz

Teraz mi z elewacją w odcieniu niebieskiej szarości koweniuje..... Powtórzenie z lawendą pójdzie za płot.... jesienią lub wiosną...... Ogrodzenie się wtopi w lawendę i nie będzie mnie drażnić.....
Madzenka 22:12, 05 sie 2013

Sebek napisał(a)
Czekam I wiesz - nie wiem czy Cię uwielbiać czy znienawidzić Za Twoje konto w Pintereście - bo mam ochotę prawie wszystko u siebie zmienić....I nawet wiem gdzie co by rosło..... No gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie???? Dodaję do zakładek

Sebciu obiecuję specjalnie dla Ciebie gromadzić inspiracje Co byśmy robili zimą jesli nie planowali zmiany na wiosnę Widziałeś rabaty kwiatowe w takie odcienie pójdę : niebieski, róż, pink i wrzos
Madzenka 22:13, 05 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Lobelia w stipach przyprawiła mnie o szybsze bicie serca .. Nie wiem , czemuż ja jestem taki nieogar w to lato ,że nie umię za wszystkimi nadążyć ...

Buziam Madzen

Ja też nie nadążam.... wpadnę za godzinę do Was
Mirka 22:16, 05 sie 2013

Napracowałaś się efekt superpiękna zwiewna rabata
Sebek 22:17, 05 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Sebciu obiecuję specjalnie dla Ciebie gromadzić inspiracje Co byśmy robili zimą jesli nie planowali zmiany na wiosnę Widziałeś rabaty kwiatowe w takie odcienie pójdę : niebieski, róż, pink i wrzos

Ja nadal nie mogę wyjść z zachwytu.....Resztę też oglądam, ale te kwiatowe najlepsze.....Nie mogę się doczekać zmian u Ciebie - będzie cuuudnie
Konstancja30 22:17, 05 sie 2013

ja wiedziałam, że nie dasz tej kosodrzewinie sobie być asymetrycznie ... ten typ tak ma ... moja kostrzewa miała być w trzyszeregu z zębęm z jednej strony ... w zębie tylko nie fiem co ... jak zwykle idealnie ... i jak pamiętam to miejsce to zdjęcie oddaje tylko ułamek jego urody ... czeba te varelki poczochrać ... nie ... i czeba stać i patrzeć ... Madżen cudnie ... a jak lawenda ruszy
atena35 22:17, 05 sie 2013

Pięknie
Pomimo 4krotnej przeprowadzki kosodrzewina wygląda świeżutko
Jak patrzę na Twój ogród to mój wydaje się łysolem
gierczusia 22:18, 05 sie 2013

Nooo .. Rabata , co i tak była ładna to teraz jeszcze zyskała