o to było takie coś. duże to graby pod nimi bukszpan. kropki z tyłu pomijamy a pomiedzy bukszpany możnaby dac hortki (lekko cofnięte) i zadarnienie np z traw czy czegoś innego
Na razie posiliłam się wirtualnie (Hania, czy ja Ci już mówiłam, że uwielbiam Twoją kuchnię!). W sprawie chryzantem wrócę wieczorem z dawką informacji do wymiany myśli.
Kasia stare zdjęcie także słabo to widać bo i napchane wszystkiego, kolejny rozmnażalnik
Nie patrzac na nasadzenie od siatki jest żywopłot cisowy, póżniej hortensje Magical moonlight i graby. To zostaje, przed grabami chciałam te bukszpany.
na lewo za trzcinnikiem overdam jest rabata z kulkami buksowymi w hakone i świdośliwą, to też bym chciała zostawić, tylko jakoś zgrabnie połączyć w całość.
Uwaga: drastyczny widok, ale psa uczę ze tędy się nie chodzi
słabo te kulki widać
Fotek dawno nie było to mus zacytować..rabatę jesienną podziwiam, pamiętam jak kiedyś nasza kaskada tak naturalnie wyglądała...ładnie i spójnie jest i woda płynie super pomysł z wazą, ja posadziłam w tym miekscu wiąza, który mi przykrył źródełko.
Więcej zdjęć Monia pokaż...masz zaległości obrazkowe
Ale niebo nienbieściuchne, slicznie
Twoja jesien kolorowa i bogata w kolory.
U mnie też kolorowo choć liści jeszcze mało sie sypie ale przebarwieone wszystko juz jest i u mnie grzyb na magnolii ( co roku ją łapie) i w tym roku też na liściach peonii drzewiastej - nigdy nie miała grzyba dotychczas ale lato deszczowe, jesien deszczowa to nie ma sie co dziwic.
Fajnie że pokazujesz obrazki z twojego ogrodu, nawet jak niedoskonałe to i tak je lubie oglądać