Oj, ogrodowo, to się nie da pracować. trochę domciu robię porządkuję, palcki z cukinii zaraz będą...
U mnie żar z nieba.ziemia aż woła o deszcz.Nic znowu wieczorem będę tańczyła z wężem ogrodowym
Vanilka
hortensja kyushu
No mam kiedyś chyba z Basią próbowałyśmy ją zidentyfikować, bo dostałam ja jako gratis przy zakupach innych róż, piękna róża ładnie kwitnie w tym roku jeszcze 2 raz nie tłoczyła zdjęcie z początku lipca
pachnie pozdrówka
Dziś od rana zanim zaczęło padać wyrwałam bluszcz z przedogródka z pergoli kolumnowej. Zostawiłam powojnik Lemon Beauty i dosadziłam 2 hortensje pnące.
Będę obserwować tę hortensję, bo ona przecież po kilkunastu latach jest olbrzymia ale miałam do wyboru albo ją wyrzucić albo wsadzić właśnie tu. Zawsze można przycinać
Szukałam zdjęć do porównania ale znalazłam tylko takie z kwietnia
No dobra, mam jeszcze takie z maja
I dziś z balkonu w deszczu, najpierw lewa strona potem prawa(widząc z balkonu).
Winchester Catedral
nie pamiętam jak się nazywa
Rutewka Delavaya przekwita
Zakwitła na samej górze magnolia Galaxy kilkoma kwiatkami ale zdjęcie nie wyraźne z okna z I piętra
Tuj mi nasadzili od południowej strony które są już duże i nie ma nawet pół metra od siatki i ja im nic nie robię chociaż strasznie mi rzucają cień ale nie będę zniżała się do ich poziomu
pachnące floksy
Dzień dobry,
bardzo proszę o pomoc. Kilkanaście tujek zaczęło brązowieć, ale tylko na górnych przyrostach. Tuje wyglądają na zdrowe. Zupełnie nie wiem co mam z tym zrobić. Proszę o pomoc.
Takie rzeczy na klamotach były, głowa Buddy wielka za 95zł i
I dwie fontanny za 175zł. Ale w sumie nie wiem czy za szt, cz za dwie . Fajna skrzyneczka, co?