w pobliskim parku widać wrony? Gawrony?
W niedzielę całe ich chmary latały w pobliżu. Ciekawe co to oznacza.
tu też je widać
astry od Irenki cudnie się porozrastały
a te takie wysokie
Dziękuję Madziu
Ja też lubię szerokie kadry, ale jeszcze sporo do ogarnięcia i niektóre miejsca nie reprezentacyjne.
Szpaler hortensjowy jeszcze młody, teraz trawek prawie nie widać ale mam nadzieję, że już za rok będzie widoczny
Aniu i ja jestem oczarowana jeżówkami nasza Gosia ma ich dużo i jedna piękniejsza od drugiej .
Powojnika SSL mam już od kilku lat i początkowo słabiutko kwitł ale co roku kwitnienie jest obfitsze a chciałabym żeby jeszcze bardziej się postarał
Zakwitł niebieski przetacznik który wysiewałam z nasion jak zrobi się chłodniej przesadzę go za róże Artemis bo przed różami planuję niską granatowa szałwię od Finki
Zdjęcia luster z gazety wrzuciłam Ewie, ale mogę też u siebie skoro obiecywałam. Może kogoś zainspiruję
Jeżeli chodzi o moją ściankę, to takie koła w ściankach są w ogrodzeniach japońskich bardzo często i to mnie zainspirowało. Kolor czerwony też kojarzy mi się z Japonią. Połączyłam te skojarzenia dodatkowo z lustrem i wyszła taka ścianka Bardzo lubię coś sama wymyślać. Dużo mam swoich pomysłów w domu A na ściankę japońską z lustrem miałam też inny pomysł w innym miejscu ogrodu, ale padło na tę realizację