Witam
Muszę tu coś napisać ! Super zegar . Też marzy mi się taki w domu ale miejsca na razie brak
Fajne ma Pan pomysły .I różne talenta oczywiste. Bardzo ciekawe to wszystko. Co mężczyzna w ogrodzie zrobić może to aż nie do wiary Zazdroszczę konsekwencji. Pozdrawiam.
Generalnie widać że latem wrażenie mają robić hortensje ogrodowe ale w tym roku kicha bo marne bardzo. Pewnie dostały w maju od mrozów. Mają przeogromne rabaty z budlei ale prawie wszystkie już przekwitnięte.
patrząc na tą fotkę to ja bym nie robiła rabaty za tym świerkiem inversa. chyba dopiero pod żywoplotem przy ogrodzeniu, dalej troche bo jakos tak naćkane jest
Asiu, tak to dereń Ivory Halo, dość mocno cięty na wiosnę, bo ekspansywny dość jest.Też się zastanawiałam czy nie posadzić go pod brzozą.
Posadziłam jednak dookoła krzewuszkę Monet. Też ładnie świeci i w dodatku młode przyrosty mają dodatek różowego i kwitnie też na różowo, a o to mi głównie chodziło
Nie jest też taka wielka.
Byłam pod wrażeniem rabat z bylin i kwiatów jednorocznych. Bardzo pięknie skomponowane kolorystycznie. Jedne fioletowo - białe, drugie czerwone, jeszcze inne żółte. Super bogactwo odmian, zwłaszcza niesamowite rudbekie.