Heloł Moniś,miło,ze radzisz rozważam te trawy tylko nie wiem ,które ewentualnie? zebrinusy ? czy tego miskanta no name co mam w tej trawiastej na rogu tarasu? Budleja tez fajna co Sylwia podsuneła tylko chyba długo rośnie,a trawy szybko by "ścianę"zrobiły
Jestem dziewczynki ale strasznie ale to strasznie zarobiona w pracy i w domu brak sił na wszystko. 16 września byłam na Święcie Traw w Daglezji w Rykach i mam taka fajną pamiątkę. Była uroczystość nadania kolekcji miskantów miana kolekcji narodowej i trochę znanych osób było.
Asia z tą ścieżką to musimy jeszcze pokombinować. W projekcie jn linie ścieżki bardzo mi się podobają ale w praktyce to nie przejdzie. Akurat tam jest najwęższa część i coś czuję .że wszyscy będą chodzić obok niej
Ja schody mam na całym tarasie więc zejście może być praktycznie wszędzie. Zrobię Ci dziś zdjęcia z innej perspektywy,żebyś wiedziała o czym mówię.
A myślałaś może nad drzewami z lewej strony ? Byłoby dobrze przed zimą coś jeszcze posadzić,żeby na wiosnę takie puste rabaty mnie nie straszyły