Ewidentnie widac, ze to mijanka przy nawozeniu. Jestes przewrazliwiony. Podsiej jeszcze raz te mijanki na jakims kawalku i zobaczysz ze nierownomiernie rozsypales nawoz.
Jezeli siejesz recznie to rozrzucaj duzym rozmachem i krzyzowo. Tzn najpierw rozsiewasz w jedna strone nawoz caly trawnik np po szerokosci a potem w druga strone po dlugosci. Kilka razy posiejesz to sie wyrobisz w recznym sianiu.
Widac, ze brales nawoz do garsci szedles i rozsypywales kolo siebie i wyszly ci kupeczki ciemne.
Gdzie mieszkasz ze w calej Polsce leje a ty podlewasz.
W pierwszym roku to roznie bywa z trawnikiem dopiero jak przezimuje to mozna cos powiedziec o jego kondycji.
Hanuś bardzo bardzo dziękuję i powiem w zaufaniu jestem jedyną Edyta świętującą w lipcu haa wiesz ja z grudnia to chciałam świętować raz w roku jak cieeeepłooo ale życzonka takie miłe to cały rok bym chciała Buzioliki
Na brzozowej posadziłam 96 upstarów jako obwódkę rabaty w trzech rzędach.
Butterfly kisses nadal gwiazdorzą. W sumie nie trudno, nic innego kwiatowego tam nie ma
Za brzozową jedyny łysy kąt. Obsadzimy to na wiosnę, bo teraz już energii brak. 4 deszczowe weekendy z kolei ostro zweryfikowały nasze plany i doszliśmy do wniosku, że ten ogród to ma być przyjemność, a nie orka. Więc plan 2018.