Anabell ja teraz rekreacyjnie zmieniam, tylko wtedy gdy mam na to ochotę lub potrzebuję zmiany. To zupełnie inna sytauacja niż wówczas gdy wiesz, że masz do założenia cały ogród... Traz to dla mnie relax, taki jaki lubię najbardziej
Mi się marzy półkole z lawendą wewnątrz i na obrzeżu kostrzewa
Widzisz ... Skleroza.... W tym wieku to normalne. Zaraz poszukam santoliny
Na mojej rabacie zostały bordowe żurawki, o tylko one wytrzymują w pełnym słońcu.
Narobiłam sobie wiosną bałaganu na tej rabacie. Jszcze pewnie do wyciepania citronellki (limki???) bo si nie chcą reanimować.....
Zostawiłam Cię na kilka godzin a Ty tyle stron natrzaskałaś!!!
Masakra jakaś z cenami ciasów!!!
Ja moje na żywopłot 1 m za 45 zł kupowalam , po 2 szt na metr wchodziły. Szybko rosną!
Tosia hortensje miodzio, tygryski lubią to najbardziej
Szkoda tego buka... a ja placzę po moich wisniach.....
Na sypanie róż nawozem juź trochę późno....
Długo wzbraniałam się przed tymi granulkami... Do czasu aż ślimaki wyżarly mi hortensje, zabraly sę za funkie i trytomy... Kupilam granulki Bros w pudelku z dozownikiem, bardziej ekonomicznie się sypie. Mimo ulewnych deszczy granulki leżą, trup slimakowy się ściele, pies tego nie rusza a moje hortensje się reanimuja. Zatem się nie kryguj tylko syp
Sebciu obiecuję specjalnie dla Ciebie gromadzić inspiracje Co byśmy robili zimą jesli nie planowali zmiany na wiosnę Widziałeś rabaty kwiatowe w takie odcienie pójdę : niebieski, róż, pink i wrzos
Teraz mi z elewacją w odcieniu niebieskiej szarości koweniuje..... Powtórzenie z lawendą pójdzie za płot.... jesienią lub wiosną...... Ogrodzenie się wtopi w lawendę i nie będzie mnie drażnić.....